PARNI VALJAK IMA NOVOG PEVAČA: Aki Rahimovski dobio naslednika (FOTO)

Autor:

Zabava

23.03.2023

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U igri su bili prvo Akijev sin Kiki Rahimovski, takođe pevač čiji glas veoma podseća na očev. Potom je i mlađani Filip Rudan, posebno omiljen među tinejdžerkama, uskočio kao moguća zamena, ali je odluka očigledno pala na Igora Drvenkara koji, osim pevačkog, ima i glumačko iskustvo.

PARNI VALJAK IMA NOVOG PEVAČA: Aki Rahimovski dobio naslednika (FOTO)

Foto: ST/N. PANČIĆ

Pevač Igor Drvenkar, poznat po upečatljivim nastupima na hrvatskoj televiziji, neslediće pokojnog Akija Rahimovskog u Parnom valjku. Kako pišu hrvatski mediji, u muzičkim krugovima šuška se da je osnivač ovog legendarnog sastava Husein Hasanefendić Hus opet okupio bend i da im se Igor pridružio na probama, a ubuduće bi trebalo da nastupaju pod nazivom Parni valjak feat Igor.

Otkako je Aki iznenada preminuo i tako ostavio veliku prazninu na domaćoj muzičkoj sceni, o vokalu Parnog valjka se mnogo govorilo. U igri su bili prvo njegov sin Kiki Rahimovski, takođe pevač čiji glas veoma podseća na očev. Potom je i mlađani Filip Rudan, posebno omiljen među tinejdžerkama, uskočio kao moguća zamena, ali je odluka očigledno pala na Igora, koji, osim pevačkog, ima i glumačko iskustvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading