NATAŠA BEKVALAC PRIREDILA HANI ROĐENDANSKO IZNENAĐENJE: Od buketa ruža, pa do vatrometa! Neviđeni SPEKTAKL za svoju stariju ćerku! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.03.2023

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nataša Bekvalac učinila je 16. rođendan ćerke Hane nezaboravnim. Nakon što ju je sa drugaricama odvela u Pariz neposredno pre rođendana, pevačica je najstarijoj mezimici priredila i veče puno iznenađenja na njen poseban dan.

NATAŠA BEKVALAC PRIREDILA HANI ROĐENDANSKO IZNENAĐENJE: Od buketa ruža, pa do vatrometa! Neviđeni SPEKTAKL za svoju stariju ćerku! (FOTO)

Foto: ATA Images

Pevačica Nataša Bekvalac je sve to podelila sa pratiocima na Instagramu, a prvenstveno se emotivnom porukom obratila ćerki i raznežila sve.

- Danas opet za tvoj rođendan ja pevam. Pevam za sve naše najvažnije datume, a ti šesnaest godina sve razumeš kao velika. Zapravo, kao velika si bila otkad si bila mala. Moja si najveća prva prava ljubav, bebo. Hvala ti što si najbolja ćerka na svetu, hvala ti što sam ti baš ja mama, hvala ti za sve što prolazi i dolazi. Voli te mama na svetu najviše, srećan ti rođendan ljubavi moja - napisala je Nataša i dodala:

 Šesnaest godina živim ljubav sa tobom, učiš me životu, dobroti i pokazuješ šta znači bezuslovno voleti. Ponosna sam na svaki tvoj korak i svoj sa tobom. Najlepše na svetu je biti tvoja mama. Volim te sine moj.

Hanu je dočekala rođendanska torta, kao i buket crvenih ruža sa nekoliko medvedića, što ju je bez sumnje oduševilo.

Nataša je spektakularnim vatrometom upotpunila rođendansku atmosferu, a tu su bile i Hanine drugarice koje su je velikim buketima iznenadile i zajedno sa mamom učinile 16. rođendan nezaboravnim.

Podsetimo, Nataša je samohrana majka dve devojčice, Hane i Katje, o kojima neretko priča u medijima, a sudeći po svemu, pevačica ima prijateljski odnos sa ćerkama i ne krije ponos i ljubav koje oseća.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading