PROCURIO SNIMAK EMISIJE U KOJOJ JE RAMBO SEKSUALNO UZNEMIRAVAO PRODUCENTKINJU! Evo kako se muzičar ponašao! (VIDEO)

Autor:

Zabava

17.03.2023

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rambo Amadeus optužen je za seksualno uznemiravanje.

PROCURIO SNIMAK EMISIJE U KOJOJ JE RAMBO SEKSUALNO UZNEMIRAVAO PRODUCENTKINJU! Evo kako se muzičar ponašao! (VIDEO)

Foto: ATA Images, printscreen/instagram.com/lejlakasic

Skandal o kom bruji javnost već danima vezan je za muzičara Ramba Amadeusa kog je producentkinja emisije ''Dnevnice'' Lejla Kašić optužila za seksusalno zlostavljanje, nakon čega je on priznao da ju je ''pljesnuo po dupetu''.

- Evo da preciziram. Dotičnu gospođicu sam - dok smo se približavali kući socijalno ugrožene porodice, savim neplanirano pipnuo ili pljesnuo po dupetu ili pak štipnuo, pojma nemam sad. To nema nikakve veze sa se*som, barem ne s moje strane. Hteo sam da joj nekako dojavim da nemam više što, da me je saterala u ponižavajući položaj. Nekakav zadnji pokušaj da odustane od grubog upada u intimu jedne porodice. Nesretno artikulisan kvazi-drugarski alarm. Se*sističan možda, se*sualan ne. Nije to niko video, nije se ni ona bunila, mogao bih da negiram, ali mrzi me da foliram. Nisam taj lik- napisao je Rambo i dodao:

Republika

Foto: ATA Images

Rambo Amadeus

- Dakle pljesnuo sam, pipinuo ili štipnuo (stvar forenzičke interpretacije) u trajanju od jedne sekunde. Verujem da postoje satelitski snimci koji to mogu da potvrde, danas se ionako snima svaki pedalj planete. Nešto kasnije, tokom snimanja, u stančiću ugrožene porodice, dok ja lično nisam uspevao da kontrolišem svoje ogromno uznemirenje, gde sam psovao pred kamerom i društvo i državu zbog činjenice da moramo da prosimo da bi nekim ljudima omogućili da plate dugove i napune frižider, dotična je prikazala punu prisebnost i hladnokrvnost. Nakon snimanja, na samom rastanku, krenula je da demonstrira nekakvu pozorišnu ljutnju i tražila da se izvinem. Nakon što nije dobila zadovoljavajuće izvinjenje, krenula je u histerični napad, toliko jak da sam joj rekao da je ludača i da treba da se leči. To zaista iskreno mislim i sad. Baš kao što jednako mislim da je čitava medijska scena bolesna, bez skrupula, u kojoj se u odsustvu jasnih etičkih načela prihvata "cancel" kultura - kultura srednjevjekovnog lova na vještice samo u eri mobilnih telefona- napisao je, između ostalog, Rambo u svom saopštenju.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/lejlakasic

Lejla Kašić

Danas se pojavio snimak najave emisije, u kojom bi se reklo da je Rambo i više nego bio srećan što je deo emisije.

- Jednog prohladnog i kišovitog martovskog dana Antonije Pušić, poznat kao Rambo Amadeus, u svom je Herceg Novom odlučio da prodaje i čisti ribu na pijaci, pomaže zaposlenima u Vodovodu i kanalizaciji, sprema lignje i ribu u restoranu.

- A sve s ciljem da zaradi i prikupi sredstva kako bi pomogao jednoj samohranoj majci i njenom sinu koji žive u izuzetno teškim socijalnim i materijalnim uvjetima. U tome su ga podržali građani, privredni subjekti i organi grada sunca, skala, festivala i mimoze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading