NAZVANA SAM LUDAČOM I GLUPAČOM! TO JE NEDOPUSTIVO: Kamere zabeležile vređanje producentkinje i voditeljke koja je JAVNO OPTUŽILA Ramba Amadeusa za za SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE!

Autor:

Zabava

12.03.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lejla Kašić, producentkinja emisije "Dnevnica" koja se emituje na Radio-televiziji Crne Gore, javno je putem Instagrama optužila crnogorskog muzičara Antonija Pušića, poznatijeg kao Rambo Amadeus, za seksualno zlostavljanje.

NAZVANA SAM LUDAČOM I GLUPAČOM! TO JE NEDOPUSTIVO: Kamere zabeležile vređanje producentkinje i voditeljke koja je JAVNO OPTUŽILA Ramba Amadeusa za za SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE!

Foto: youtube printscreen

Sada su u javnost isplivali novi detalji. Kako prenose "Vijesti", kamere su zabeležile trenutak vređanja Lejle i izgovaranje reči "glupačo" od strane Ramba.

Ekipa je za to, kako je ispričala za "Vijesti", saznala tek nakon što su se svetla kamera pogasila, iako u sirovom materijalu ima i video zapis u kojem je Pušić naziva "glupačom".

Umjesto izvinjenja, od Ramba je dobila niz uvreda da je "glupača", "ludača",... Inače, Lejli će UNICEF kom se obratila, dodeliti i advokata.

- Juče sam na snimanju epizode "Dnevnica" doživela seksualno uznemiravanje od strane našeg gosta, velikog intelektualca, regionalno prepoznate i uticajne ličnosti, UNICEF-ovog ambasadora dobre volje Antonija Pušića, poznatijeg pod pseudonimom Rambo Amadeus - tvrdi Lejla Kašić u svojoj objavi.

 

 

Kešić navodi da je o celom slučaju obavestila UNICEF i da čeka njihovu zvaničnu reakciju, a da će "biti obavešteni i nadležni organi".

Kako se da zaključiti iz objava na društvenim mrežama, navodni slučaj seksualnog zlostavljanja, o kojem se do trenutka objavljivanja ovog teksta nije oglasio nijedan zvanični organ Crne Gore, navodno se dogodio u Herceg Novom, gde je ekipa RTV Crne Gore snimala epizodu emisije "Dnevnice" sa Rambom Amadeusom.

Na zvaničnoj fejsbuk stranici emisije "Dnevnica" prethodnog dana su objavljene dve fotografije sa snimanja u Herceg Novom.

Na jednoj je samo Rambo Amadeus, a na drugoj nasmejana cela ekipa, uključujući Ramba Amadeusa i producentkinju Lejlu Kašić.

Nakon što je Lejla Kašić iznela teške optužbe protiv Ramba Amadeusa, reporteri "Blica" su pokušali da stupe u kontakt s njim, ali se on nije oglašavao na broj poznat našoj redakciji.

Lejla Kašić je u svojoj objavi na Instagramu napisala i da je "strašno, opasno, problematično što neko sklon devijantnom ponašanju kroz angažman u UNICEF-u ima pristup najranjivijim kategorijama društva."

 

 

 To je nedopustivo. Naravno da sam nazvana ludačom i glupačom. Poslije verbalnog sukoba i završetka svega dobila sam poruku koja je bila samo još jedan pokušaj manipulacije, u kojoj govori da sam ja loše doživjela njegov utisak da možemo da budemo dobri drugari - napisala je Lejla Kašić.

Lejla Kašić je u objavi apelovala na sve žene da ne ćute na seksualno uznemiravanje, kao i da se ne plaše onih koji žele da iskoriste svoj položaj moći.

- Malo kada sam se kao sinoć osećala zbunjeno, nemoćno i nezaštićeno. A onda je preraslo u ljutnju i bes. Na kraju gađenje i nervni slom. Šta treba da se desi da bismo se osećale bezbedno dok obavljamo svoje svakodnevne aktivnosti? Koliko posramljenih žrtava je potrebno da bi nam bilo jasno da opravdanje ne postoji? Do kad da slušamo šta je trebalo MI da uradimo? Do kad će muškarci misliti da poštuju žene, ako bi reagovali samo na uznemiravanje i nasilje nad njihovim ćerkama/sestrama/majkama? Dokle, dokle, dokle više? - napisala je Lejla Kašić.

Za "Blic" se ovim povodom oglasio Vladan Otašević, autor i urednik emisije "Dnevnica", koji je osudio ponašanje Ramba Amadeusa.

- Na kraju snimanja smo svi iz ekipe saznali šta se desilo. Neprijatno sam iznenađen Rambovim ponašanjem. Takvi postupci ne priliče osobi njegovih godina i renomea. Razumijem koleginicu Lejlu i jako mi je žao što joj se to dogodilo. Osuđujem sve vrste socijalno devijantnih ponašanja, nevaspitanje i nepoštovanje. Posebno prema ženama. Svako treba da odgovara za svoje postupke, a javne ličnosti imaju posebnu javnu odgovornost. Rambovo ponašanje tokom snimanja i na završetku snimanja emisije, kada se i desio ovaj incident, nije bilo isto. Ne razumijem njegov postupak. Ali kao urednik i autor emisije koja je prepoznata kao crnogorski brend od značaja za javno dobro, imam obavezu da javno kažem da to što se dogodilo osuđujem i smatram da ni jednoj ženi nešto slično ne smije da se dogodi. Nadam se da se i Rambo pokajao zbog svog postupka i za početak iskreno izvinio Lejli. Za dalje postoje institucije i sud javnosti - rekao je Vladan Otašević.

Republika

Foto: instagram.com/rambo.amadeus

Rambo Amadeus

Lejla se u toku dana oglasila za "Blic" i otkrila da će biti pokrenut postupak protiv Ramba Amadauesa.

- Postupak će biti pokrenut u narednih nekoliko dana. Ne želim više ništa da dodajem pored ovoga što sam napisala na Instagramu", rekla je Kašićeva, nakon što se Vladan Otašević, autor i urednik emisije "Dnevnica", za "Blic" oglaiso i izjavio da je neprijatno iznenađenjen ponašanjem Ramba Amadeusa i da osuđuje sve vrste socijalno devijantnih ponašanja, nevaspitanje i nepoštovanje.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pavle

14.03.2023 23:36

Prica: Kako postati poznata? Ko je za Lejlu cuo prije ovog slucaja? A, za Ramba, nema ko nije cuo.