BEŠLIĆ ODRŽAO KONCERT ZA PAMĆENJE! Halid zapevao sa Špankinjom, a na sceni mu se pridružila i UNUKA!

Autor:

Zabava

12.03.2023

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Halid Bešlić oduševio je sve koncertom u Sarajevu.

BEŠLIĆ ODRŽAO KONCERT ZA PAMĆENJE! Halid zapevao sa Špankinjom, a na sceni mu se pridružila i UNUKA!

Foto: ATA Images

Folk pevač Halid Bešlić nakon dugo vremena održao je koncert za pamćenje u sarajevskoj Zetri, a imao je i posebnu gošću Špankinju Lauru Marin, koja obožava da peva njegove hitove, pa su se na taj način i upoznali.

Poznati folker je rešio da devojci priredi iznenađenje, te ju je pozvao da s njim nastupi na posebnom koncertu, gde su zajedno zapevali pesme ''Miljacka'' i ''Moj dilbere'', a Halid je nakon toga Lauri prepustio binu, pa je otpevala i čuveni hit Zdravka Čolića ''Pusti, pusti modu''.

Foto: zovemselaura/instagram.com

Halid Bešlić i Laura Marin

Kako je Bešlić objasnio pred publikom, Laura je naučila jezik preko pesama s naših prostora, a društvene mreže su doprinele tome da i on čuje za nju i kako izvodi njegove hitove, što je i bio razlog da je pozove u Sarajevo da mu bude gošća.

Foto: printscreen/facebook

Halid Bešlić izveo unuku Lamiju na scenu

Halid je u jednom momentu na scenu izveo i unuku Lamiju, koja je ovim povodom doputovala iz Nemačke, a velika muzička legenda je obožavaoce koji su na njegov koncert stigli iz celog regiona obradovao najvećim hitova iz svog bogatog repertoara. 

Zanimljiv detalj je da je bina bila u obliku baklave, tradicionalnog bosanskog slatkog jela.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

V

Komentari (0)

Loading