LUNA I MARKO PONOVO LAŽU NAROD ZBOG PARA: Miljkovići spremni na sve, uhvaćeni na delu!

Autor:

Zabava

14.03.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljkovići ponovo spremni na sve zarad novca!

LUNA I MARKO PONOVO LAŽU NAROD ZBOG PARA: Miljkovići spremni na sve, uhvaćeni na delu!

Foto: Youtube.com printscreen

Prethodnih dana Luna Đogani i Marko Miljković našli su se u epicentru skandala, zbog navodnog razvoda. Ovo nije prvi put da su njih dvoje spremni na sve, kako bi zaradili na društvenim mrežama i ostalim platofrmama. Naime, u njihovom lajvu na Jutjub kanalu, potvrdili su da je priča o razvodu i svađi iscenirana. 

Naime, sve je počelo od trenutka kada se Miljković nije pojavio na proslavi rođendana kod Lune, kada su krenule lavine komentara na društvenim mrežama, a Đoganijeva je u razgovoru potvrdila da njen suprug spreman da odglumi i iscenari šta god mu se prohte. 

Foto: Youtube.com printscreen

Luna Đogani i Marko Miljković

 

- Ja nisam neko ko može da fejkuje stvari, zaslužili ste da čujete sve ovo o nas, ne mogu da budem nasmejana, da je kao sve lepo - priča Luna. 

- Luna nije taj tip, ja jesam - ubacio se Marko, pa se Luna nadovezala:

- On jeste, on može da sakrije sve! Ti nisi toliko, vidljivo kad te nešto nervira, kao na mom i uvek je bilo tako.

Nakon toga, Marko se ubacio i povišenim tonom se obratio pratiocima, pa poručio da nikome ne želi da se pravda zbog čega se nije pojavio na Luninom rođendanu.

Foto: Youtube.com printscreen

Luna Đogani i Marko Miljković

 

- Ja nisam ni bio bolestan, nisam došao na rođendan iz nekih iks razlog, sprečen sam bio, neću tu nešto da objašnjavam, niti da crtam, imam pravo apsolutno, to je moj život, moja stvar, naš život, naša porodična stvar, o kojoj ja ne bih da razglabam. Sprečen sam bio, tu stavljam tačku na sve spekulacije što nisam bio na rođendanu. Dešava se jednostavno, nisam bio na rođendanu, i doviđenja. Kome se sviđa, sviđa mu se, jednostavno neću da podelim sa javnošću to. Ja se nadam da me razumete - izjavio je Miljković na Jutjub lajvu. 

Miljkovići se vade se na bolesno dete

Tokom lajva na Jutjub kanalu Miljkovići su priču potpuno preokrenuli i tvrdili da su se povukli zbog bolesti njihove ćerke Mie Miljković, koja je morala hitno da ide na rutinsku operaciju krajnika. 

Foto: Youtube.com printscreen

Luna Đogani i Marko Miljković

 

- Rekli smo da nas nije bilo opravdano, jer smo bili fokusirani na Miino zdravlje. Otkrili smo uzrok, to je uvećani treći krajnik. Za nas roditelje to je bilo stresno, iako nije to toliko strašno. Ona je imala operaciju trećeg krajnika, sad je još uvek u procesu oporavljanja, još uvek je bolešljiva i čekamo da se završi - priča Luna i dodaje:

- To je najveći razlog zašto nas nema. Nije to tako lako, zvuči lako, ali mi nemamo ni dadilju, stalno smo sa njom, morali smo da se povučemo. Morali smo da odlučimo da se fokusiramo na nju i njeno zdravlje, pa kada se bude rešilo, da ćemo se vratiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Buba

14.03.2023 22:45

Znam da ni ovo necete objaviti kao ni komentar na vas clanak o razvodu i o "izvoru" koji vam je sve ispricao ali gluplji portal od vas definitivno nema😂

Sanja

14.03.2023 22:47

Jad i beda dvoje lezilebovića fuj

Džonko

15.03.2023 04:12

Koga ovi foliranti i lažovi više uopšte zanimaju kao i ovaj sadašnji i oni su bivši otpad onih ljigavih, odvratnih i zaglupljujućih zadruga, farmi itd.... ODPAD DRUŠTVA

Koko

15.03.2023 06:12

Dva smrada