"KO GOD ME BEZ DOKAZA POVREDI, SNOSIĆE ODGOVORNOST" Snežana Đurišić besna kao ris, otkrila detalje TUŽBE protiv kandidata "Zvezde Granda"!

Autor:

Zabava

14.03.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana Đurišić je potvrdila da je sve predato advokatu, ali da će potencijalni dobitak na sudu proslediti u humanitarne svrhe.

"KO GOD ME BEZ DOKAZA POVREDI, SNOSIĆE ODGOVORNOST" Snežana Đurišić besna kao ris, otkrila detalje TUŽBE protiv kandidata "Zvezde Granda"!

Foto: ST/Nemanja Pančić, YouTube/Printscreen

Snežana Đurišić poslednjih nekoliko nedelja našla se u centru skandala kada ju je bivši kandidat "Zvezde Granda", Dušan Vukadinović, zajedno sa svojom majkom Natom optužio da mu tražila novac kako bi prošao u naredni krug muzičkog takmičenja.

Kako su mediji naveli, pevačica je zbog celog slučaja podnela krivičnu tužbu protiv svog nekadašnjeg kandidata zbog povrede časti i ugleda, te da će od porodice Vukadinović tražiti da joj isplate ukupno 1.100.000 dinara, što je približno oko 9.500 evra. Snežana se ovim povodom sada i oglasila, te potvrdila da je sve predato advokatu, ali da će potencijalni dobitak na sudu proslediti u humanitarne svrhe.

- Ovim putem želim da se obratim svima koji se na prljav i nečastan način bave časnim ljudima! Prijatelji koji me poznaju kažu da spadam u ovu drugu katergoriju. Kako god bilo, želim da vam obavestim da nikakve izjave nisam davala uopšte, a posebno ne ove koje se tiču pravosuđa odnosno kazni za učinjena dela, kao i izjavu da nisam odgovorila na telefonske pozive koje su navodno činili. Njih nije bilo. U postupu sam podnošenja tužbe, isključivo radi zadovoljenja odnosno ustanovljavanja istine, a istina je da nisam ni pomenula, a kamoli tražila bilo kakav novac. Stavljanje u usta reči koje nisam izgovorila je pre svega laž, kleveta i prljava namera. Dakle, ko god me neosnovano i bez dokaza povredi, snosiće odgovornost. Slučaj o kome je reč ovih nedelja je predat advokatu koji će pokrenuti tužbu. To je istina i ništa drugo van toga - navodi Đurišićka u svom obraćanju javnosti, te nastavlja:

Republika

Foto: E-Stock/Č.Vukojičić

Snežana Đurišić Zvezde Granda

- Takođe mi je žao malicioznih i zlobnih osoba koje se oglašavaju na društvenim mrežama sa neprimerenim komentarima koji govore isključivo o njima. Toliko zla i mržnje prosto je neshvatljivo, a nameće se i ono jednostavno pitanje - zašto? Ne mrzim ih, samo mi ih je žao. Ukoliko sud odredi bilo kakvu novčanu kaznu, odrećiću se iste u korist lečenja dece sa posebnim potrebama - istakla je Snežana Đurišić između ostalog u okviru svoje objave na društvenoj mreži Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Lako rešenje

17.03.2023 17:05

Ubuduće ne uzimati pare od dece.