UBICE ESKOBARA OSTAJU IZA REŠETAKA: Stefanu i Luki određen pritvor, a za Bosancima izdata poternica!

Autor:

Hronika

14.03.2023

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Način izvršenja i težina posledica krivičnog dela doveli su do uznemirenja javnosti.

UBICE ESKOBARA OSTAJU IZA REŠETAKA: Stefanu i Luki određen pritvor, a za Bosancima izdata poternica!

Foto: St/N. Pančić, MUP

Ranko Radošević ubijen u Rušnju

Nakon saslušanja osumnjičenih za ubistvo Ranka Radoševića (54), Viši sud u Beogradu je doneo rešenje kojim je prema Stefanu Z. (28) i Luki V. (26), odredio pritvor do 30 dana.

Kako se navodi, pritvor im je određen zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke, da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo i jer je za krivično delo koje im se stavlja na teret propisana kazna zatvora preko deset godina.

- Način izvršenja i težina posledica krivičnog dela doveli su do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka - dodaju.

Takođe, prema državljanima Bosne i Hercegovine P. M. i Š. A. zbog sumnje da se kriju, i zbog okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, prema njima naređeno je izdavanje poternice.

Podsetimo, osumnjičenima Stefanu Z. i Luki V. se stavlja na teret izvršenje krivičnog dela teško ubistvo u saizvršilaštvu i krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičenima M. P. i A. Š. na teret se stavlja izvršenje krivičnog dela teško ubistvo u pomaganju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading