ĐURIŠIĆKA ODLAZI IZ "ZVEZDA GRANDA" U JEKU SKANDALA! SAZNAJEMO: Raspada se "Grand", Snežana imala hitan sastanak s Popovićem!

Autor:

Zabava

24.02.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežena je rekla Saši: "Neću da se valjam u blatu, meni ovo ne treba!", tvrdi izvor.

ĐURIŠIĆKA ODLAZI IZ "ZVEZDA GRANDA" U JEKU SKANDALA! SAZNAJEMO: Raspada se "Grand", Snežana imala hitan sastanak s Popovićem!

Foto: ST/Nemanja Pančić, YouTube/Printscreen

Pevačica Snežana Đurišić imala je sastanak s čelnikom "Granda" Sašom Popovićem, na kom je, kako Republika saznaje, tražila da više ne bude u sastavu žirija. Naime, kako se skandal sa bivšim kandidatom "Zvezda Granda" Dušanom Vukadinovićem ne smiruje otkako je mladi Podgoričanin optužio pevačicu da mu je tražila novac da bi prošao u sledeći krug takmičenja, ona želi da izađe iz cele priče i posveti se samo sebi i karijeri, koju je do sada gradila bez ijedne mrlje.

- Snežana je zbog svega u haosu jer ne može da veruje da je priča otišla ovoliko daleko. Nikad nije imala skandale u karijeri, ovo je prvi put da se s nekim ovako prepire i tužaka. Sa Sašom je po ceo dan na vezi, imali su sastanke da bi mu na kraju rekla da je najbolje da se povuče iz takmičenja - otkriva nam upućeni izvor i dalje navodi da Saša čini sve da Snežanu zadrži:

- Đurišićka se ne javlja novinarima otkako je kandidat izašao s optužbama. Popoviću je rekla da je najbolje da se ne oglašava, mislila je da će tako sve da se smiri. Na kraju, skandal je uzeo maha da je na kraju ispalo da nije dobro što Snežana ćuti i što nije izašla sa svojom stranom priče. Ona je rekla je Saši: "Meni ovo ne treba! Neću da se valjam u blatu, ne mogu da verujem šta me je snašlo, neka priča ko šta hoće! Ja odoh iz takmičenja, slobodno mi traži zamenu!"

Republika

Foto: ATA Images

Snežana Đurišić

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Snežanom, ali se ona nije javljala na telefon do zaključenja ovog broja.

Podsećamo, bivši takmičar otkrio je da je Snežana direktno od njegove majke tražila novac, te i da je on naslućivao kroz razgovor da mora da se plati da bi se prošlo u sledeći krug.

- Meni Snežana nije tražila pare, direktno je tražila mojoj majci. Ja sam naslućivao iz njene priče: "Ne radim ja ovo za džabe." Čak i na prvom našem susretu preko video-poziva ona je govorila: "Ovo ti sve dobijaš besplatno, prvi put je, naravno, besplatno." Majka mi nije prenela kolika je suma u pitanju - tvrdio je Vukadinović u medijima.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Saša Popović

Marija neće da se meša

Većina pevača iz "Grandovog" žirija javila se da bi pružila podršku Snežani u jeku skandala, dok se Marija Šerifović nije nigde oglasila. Ipak, PR tim pevačice kaže da Marija nije videla za shodno da treba da priča na gorepomenutu temu, kao ni Ana Bekuta, koja prekida pozive.

- Nemamo zbog čega da se oglašavamo zato što je Popović dao svoju izjavu i to je više pitanje čelnika "Grand produkcije", a ne za nju, kao člana stručnog žirija. Apsolutno se nije osetila prozvanom zbog nekoliko komentarima na društvenim mrežama, svako ima svoje ratove i borbe i zato nije ništa komentarisala i neće se oglašavati po tom pitanju - poručili su iz Marijine PR službe.

Foto: printscreen/Blic TV

Marija Šerifović

S druge strane, Šerifovićka je ranije nalazila za shodno da se oglasi i podrži Karleušu kada je ona imala aferu s takmičarkom Vanjom Knežević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Marko

25.02.2023 23:06

Ovo što se priča o Snežani je istina ko je gledao tu emisiju mogao je da vidi kada je Snežana rekla da je oštećen što nije prošao direktno a onda je rekla mnoge zamerke na njegovo pevanje što je kontradiktorno sa onim da je trebao da prodje. Jednostavno kao da je kasnije pripremala teren za kasniju ucenu koja je prethodila pevanju u baražu