SLAVUJ IZ MRČAJEVACA U ZAVIDNOJ TOP-FORMI: Miroslav Ilić razgiban i u osmoj decenijI

Autor:

Zabava

13.03.2023

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pričajući sa voditeljkama emisije "Premijera vikend-specijal" o zdravom životu, Ilić je počeo da objašnjava da njegov dan ne može da počne bez vežbi, pa demonstrirao iste u studiju.

SLAVUJ IZ MRČAJEVACA U ZAVIDNOJ TOP-FORMI: Miroslav Ilić razgiban i u osmoj decenijI

Foto: printskrin pink tv

Slavni folk pevač Miroslav Ilić u emisiji uživo pokazao je da je i u osmoj deceniji života u zavidnoj formi. Kako je Slavuj iz Mrčajevaca ispričao, na tome može prvenstveno da zahvali dobroj genetici, ali i fizičkim vežbama, koje redovno upražnjava celog života.

Foto: printskrin pink tv

Miroslav Ilić 

 

 

Pričajući sa voditeljkama emisije "Premijera vikend-specijal" o zdravom životu, Ilić je počeo da objašnjava da njegov dan ne može da počne bez vežbi, pa je počeo to i da demonstrira, a kada je tako odlično razgiban podigao noge uvis, kao da radi sveću, nasmejao je sve u studiju, te je pozdravljen i aplauzom publike.


- I danas mi dan počinje fiskulturom. Sklekovi, trbušnjaci i trčim. Svaki dan mi tako počne. To mi je ostalo iz gimnazijskih dana. Ima i genetike. Gde god da imam prilike radim vežbe. To čeliči i telo i karakter. Čak i kad sam na putu, vežbam - rekao je Miroslav, koji je i demonstrirao na fotelji koliko je fleksibilan.

 

Foto: printskrin pink tv

Pevač Miroslav Ilić demonstrira vežbe

 

Popularni folker se nakon ove fiskulturne uvertire osvrnuo i na trendove u muzici, te otkrio da mu nisu jasni novi žanrovi.


- Ja se ne bih petljao u neke druge muzičke žanrove. Meni je žao što ljudi više nemaju mnogo izbora. Zna se da se u svetu dodeljuju i dalje Gremi nagrade za jasno definisane žanrove. Ovde je devedesetih nastala jedna papazjanija, gde su narodnjaci uzeli banku na sve. Ne znam kako da se izrazim da nekoga ne povredim. Ja samo želim ravnopravnost folka s ostalim kategorijama. Očigledno je da on nije mrtav. Pogledajte Marinka, Šabana, Tomu, i dalje su prisutni. Mi smo se naslonili na neke starije generacije, nismo odstupali, daleko da to više nije folk - zaključio je Miroslav.


Sloba mora da zakoči, glas mu propada
Samo ostvareni estradni umetnici sa zavidnom karijerom, bez mrlje na istoj, mogu bez predrasuda da pohvale mlađe kolege onako iskreno i iz srca, kao što je to uradio Miroslav Ilić.

Foto: printscreen/RTVPink

Sloba Radanović

 

Pored pohvale, pevač je dao savet Slobi Radanoviću da hitno uspori ako misli da sačuva glas. Naime, muzička legenda je pohvalila Radanovićevu karijeru, te mu uputila savet zlata vredan, a tiče se glasa, koji, prema Ilićevom mišljenju, Sloba treba što više da štedi.


- Dok sam bio u "Pinkovim zvezdama", shvatio sam da baš ima talentovane dece. Moj favorit je bio Sloba, on nije pobedio, ali je postigao najviše od svih kandidata. Prepoznajem mu već umor u glasu, savetujem mu da malo proredi i sačuva šta ima. Ranije se drugačije radilo. Ja sam imao turneje po dva meseca. Ovo sada po klubovima je drugačije - rekao je Miroslav.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading