NIJE KOME JE NAMENJENO, VEĆ KOME JE SUĐENO: Ova PEVAČICA je trebalo da zameni Slađu u grupi "Đogani", a onda je Vesna pomrsila konce!

Autor:

Zabava

09.03.2023

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Značenje svima dobro poznate narodne izreke „Nije kome je rečeno, već kome je suđeno“ osetili su na svojoj koži brojni predstavnici šou-biznisa, a pre skoro 20 godina, na svojoj koži su to osetile pevačice Katarina Kaja Ostojić i Vesna Đogani

NIJE KOME JE NAMENJENO, VEĆ KOME JE SUĐENO: Ova PEVAČICA je trebalo da zameni  Slađu u grupi "Đogani", a onda je Vesna pomrsila konce!

Foto: printscreen

Kako je Vesna svojevremeno otkrila, Kaja Ostojić je zapravo trebalo da bude zamena za Slađu Delibašić, koja je tada bila deo grupe „Đogani fantastiko“, sve dok se nije razvela od Đoleta Đoganija.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Kaja Ostojić

Sudbina je umešala prste, i umesto Kaje, nova pevačica grupe „Đogani fantastiko“ je postala Vesna Đogani. Ona je zauzela Slađino mesto i kada je u pitanju emotivni život densera sa kojim je još uvek u skladnoj vezi.

Republika

Foto: PrintscreenJutjub

Vesna Đogani

U tom periodu, Vesna je bila instruktorka plesa u Đoletovoj školi, te je sa njim krenula na Kajinu audiciju za prijem u grupu, a ostalo je istorija.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading