DOŠAO JE I TAJ TRENUTAK DA SE NA NEKO VREME OPROSTIMO: Marija Mikić prelomila i donela VAŽNU ODLUKU!

Autor:

Zabava

09.03.2023

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Marija Mikić uživa u majčinstvu i trenutnoj trudnoći u kojoj joj nije bilo teško da nastupa i svake nedelje, međutim sada je donela važnu odluku koju je podelila sa svojom publikom.

DOŠAO JE I TAJ TRENUTAK DA SE NA NEKO VREME OPROSTIMO: Marija Mikić prelomila i donela VAŽNU ODLUKU!

Foto: PrintscreenRTS

Pevačica Marija Mikić će se u maju poroditi po drugi put, kada će na svet doći dečak, zbog čega je odlučila da je sada pravo vreme da uspori i iznese trudnoću do kraja malo mirnijim tempom i bez posla.

Republika

Foto: PrintscreenInstagram

Marija Mikić objavila da ide na trudničko

– Drugari, došao je i taj trenutak da se na neko vreme oprostimo od nastupa. Ne od muzike, nego od nastupa i druženja sa publikom. Na svojoj muzici ću nastaviti da radim u studiju, da završim ono što sam počela i da se vratim sa albumom u koji sam uložila 1000% sebe. Ja svoj posao i talenat doživljavam kao blagoslov i iz tog razloga sam pevala dokle god sam osećala da moje telo može da izdrži i uživala u svakom trenutku. Sada je došao da prikočimo i da sačekamo da ovaj mali dečak dođe na svet. Svesna sam da me čeka najteži i najlepši period u životu – objasnila je pevačica na svom Instagramu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading