NEDAVNO SE PORODILA, A SAD PONOVO TRUDNA: Marija Mikić krila stomak do zuba, a sada se sva utegla - evo kako izgleda! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.02.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se u javnosti uglavnom pojavljuje u širim kombinacijama, Mariju Mikić smo sada videli u potpuno drugačijem izdanju.

NEDAVNO SE PORODILA, A SAD PONOVO TRUDNA: Marija Mikić krila stomak do zuba, a sada se sva utegla - evo kako izgleda! (FOTO)

Foto: printscreen/RTS

Marija Mikić

Marija Mikić, otkako je saznala da je u drugom stanju drugi put zaredom, ne skida osmeh sa lica. Pevačica neretko na društvenoj mreži Instagram objavljuje srećne momente iz svog privatnog života, te njeni fanovi imaju priliku da zavire u njenu svakodnevnicu.

Mešutim, Mikićeva se u javnosti pojavljivala uglavnom u širim kombinacijama, gde se nikada jasno nije videla njena figura, a ovo pojavljivanje izazvalo je pravu pometnju. Naime, Marija se pojavila na jednoj domaćoj televiziji, gde je prvi put u uskoj haljini došla u emisiju i ponosno pokazala svoj stomak.

Pevačica je zablistala u ovom gostovanju, a komentari su prštali na sve strane. Iako se nedavno porodila i vrlo brzo ponovo zatrudnela, Mikićeva zaista izgleda fenomenalno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading