ĆERKA ALEKSANDRA BERČEKA BILA JE UDATA ZA KONTROVERZNOG MUZIČARA: Roditelji joj nisi bili na svadbi, a onda se razvela! Evo kako ona danas izgleda (FOTO)

Autor:

Zabava

27.02.2023

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka proslavljenog glumca Aleksandra Berčeka, Mina Berček pre više od deceniju bila je u žiži javnosti zbog braka, koji je trajao svega nekoliko meseci, sa kontroverznim muzičarem.

ĆERKA ALEKSANDRA BERČEKA BILA JE UDATA ZA KONTROVERZNOG MUZIČARA: Roditelji joj nisi bili na svadbi, a onda se razvela! Evo kako ona danas izgleda (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Naime, njeno srce osvojio je Skaj Vikler

Skaj i Mina su se tada, kako je on pisao, voleli do ludila, ali pričalo se da njen otac, Aleksandar Berček, taj brak nije podržavao, a te priče dodatno su podgrejane činjenicom da roditelji nisu bili na venčanju.

Kako je započeo brak tako je i završen - burno i bez komentara glumca koji o svom zetu baš nikada nije rekao ni reč. Mina je nastavila život- ali daleko od očiju javnosti. 

 

Skaj Vikler se nakon toga bacio u solo vode i posvetio porodici. 

Skaj Vikler je bio i u vezi sa pevačicom Katarinom Kajom Ostojić, a ta romansa bila je veoma turbulentna.

Upoznali su se u rijalitiju "Veliki brat", emocije su bile burne, ali veza nije potrajala. 

Republika

Foto: youtube.com

Skaj Vikler

 

Inače, Berček iz prvog braka sa Svetlanom ima sina Nikolu i ćerku Milicu, a iz drugog braka sa Anom, ćerku Minu i sina Miloša. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading