NEVIĐENI SKANDAL U AUSTRIJI: Srbi opljačkali butik i OSTAVILI SINČIĆA (8) u tržnom centru

Autor: Republika, S.STEPANOVIĆ

Hronika

27.02.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Socijalna služba brzo se uputila na lice mesta i zbrinula dečaka u nekoj od svojih ustanova

NEVIĐENI SKANDAL U AUSTRIJI: Srbi opljačkali butik i OSTAVILI SINČIĆA (8) u tržnom centru

Foto: Google maps

Tržni centar PlusCity

Bračni par iz Srbije napravio je nezapamćeni skandal u austrijskom gradu Pašing. Oni su uhvaćeni u tržnom centru kako kradu odeću, a kada su uhapšeni, slagali su da im je osmogodišnji sin kod svoje sestre, iako su ga ostavili u radnji koju su opelješili.

Majka (51) i otac (52) krenuli su u subotu popodne u pljačku, u tržni centar "Plus Siti". Odabrali su jedan butik skupocene odeće i krenuli u akciju. Srpkinja je birala komade za krađu, a njen muž je posebnim oruđem skidao zujalice sa njih i trpao ih u torbu. Zatim su sa plenom otišli do svog automobila u podzemnoj garaži tržnog centra.

Međutim, obezbeđenje lokala videlo je na sigurnosnim kamerama šta su uradili, i dok su Srbi išli do parkinga, trčali su ka njima. Dvojica čuvara odmah su pokušala da zaustave srpskog državljanina da pobegne, ali on im se opirao, pa je savladan uz veći napor, i zadržan sa suprugom do dolaska policije.

Austrijski policajci pronašli su u njihovom automobilu sve ukradene stvari, ali i dokumenta njihovog osmogodišnjeg sina. Na pitanje inspektora gde je on, roditelji su rekli da je kod starije sestre u Beču.

Međutim, dok su Srbi bili na saslušanju u policijskoj stanici, nekoliko sati nakon njihovog privođenja, inspektorima je stigao poziv iz tržnog centra, čiji su butik opljačkali. Oni su im javili da dečak od osam godina sam luta robnom kućom. Tada je utvrđeno da je reč o sinu srpskog para, za kojeg su roditelji slagali da je kod sestre.

Socijalna služba brzo se uputila na lice mesta i zbrinula dečaka u nekoj od svojih ustanova, a njegovi roditelji zadržani su u pritvoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading