NE VERUJEM SVOJIM OČIMA, VEĆ NJEMU! Vesna Đogani šokirala pričom o Đoletovoj PREVARI: Ta žena LJUBI njega, ne on nju!

Autor:

Zabava

05.03.2023

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Đogani otkrila je kako je oprostila Đoletu prevaru.

NE VERUJEM SVOJIM OČIMA, VEĆ NJEMU! Vesna Đogani šokirala pričom o Đoletovoj PREVARI: Ta žena LJUBI njega, ne on nju!

Foto: Goran Doljančević

Đole i Vesna Đogani

Đole Đogani se pre dve godine našao u centru skandala kada je uhvaćen u kolima sa nepoznatom ženom koja ga ljubi. Njegova supruga Vesna Đogani i on su u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ pričali o skandalu, kao i o tome kako mu je oprostila:

-Lepo sam sve preživela, bila sam u fazonu ’što dirate čoveka?’ (smeh). Mi smo javne ličnosti, navikli smo se na sve i svašta i mislim da bi bilo pogrešno kad bih se pravdala i govorila da to nije istina, iskreno bila sam u fazonu pogrešno ste protumačili. Mene posle ovoliko godina ništa ne može preterano da iznervira - rekla je Vesna, a Đole je dodao:

Foto: ST/D. KADIĆ

Đole i Vesna Đogani o njegovoj prevari

-Samo je ušla u sobu, pitala šta je ovo i da li imam nešto da joj kažem… Rekao sam da je sve u redu, da ne brine, da su to novinarske priče –objasnio je Đole, ali ga je voditelj podsetio da postoji snimak.

-To nije istina - branio se Đole, a Vesna se nadovezala:

- Dala sam mu prostora da razmisli da li ima nešto da mi kaže… Ne ljubi on tu ženu, žena ljubi njega. Znate kako, ne verujem svojim očima, ja verujem šta mi on kaže. Nek’ uživa ćovek, što se vi tu šetate i snimate, ko vas terao da snimate...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading