ANA SEVIĆ ZAVRŠILA U SUZAMA NAKON ĆERKINE ČESTITKE ZA OSMI MART: Pevačica otkrila i da li je zažalila što je zbog porodice stavila karijeru u drugi plan!

Autor:

Zabava

09.03.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica Ana Sević otkrila ko je iznenadilo za Osmi mart i kada se vraća na muzičku scenu posle porođaja!

 

Pevačica Ana Sević je sinoć bila na koncertu Saše Matića i tom prilikom stala ispred kamere Republike i tom prilikom se prisetila perioda kada je bila glavni lik u njegovom spotu za pesmu "Noći u Sibiru", a onda progovorila i o porodici. 

Na početku razgovora priznala je uz koju njegovu pesmu voli da se proveseli, a uz koju pusti suzu.

- Ono što je neverovatno je da se najviše veseli uz Saletove balade i to je najveći kardio. Za mene posebna je pesma "Noći u Sibiru" jer sam bila deo iste. Uz mnogo njegovih pesama plačem, Sale ima posebnu emociju, zna da iznese sve na svoj najlepši i poseban način - rekla je Sevićeva, a potom otkrila kakav je Matić bio tada prema njoj. 

- Sale je ozbiljan profesionalac pre svega, a svako ko je tako veliki profesionalac je zahtevan. Ali u najpozitivnijem smislu. On je perfekcionista, ništa ne prepušta slučaju i neizmerno sam zahvalna zauvek što sam bila deo toga i što smo ostavili lep trag kroz spot koji je pesmu dočarao na najlepši mogući način.

Republika

Foto: Republika TV

Ana Sević

Iako je majka troje dece, jedna od najlepših srpskih pevačica je priznala da ponekad izađe u provod za svoju dušu. 

- Ne mogu često, zato to ima još veću draž, ali umem sebi da dam oduška. Imamo bake, hvala Bogu, nek ih poživi da nam izađu u susret i uživaju sa svojim unučićima, a i mi malo za svoju dušu da uživamo.

Otkrila šta je dobila za Osmi mart od dece i supruga i priznala da nije neki pobornik ovog praznika. 

- Dobila sam cveće i divne čestitke. Lorena je napisala prelepu čestitku. I od supruga sam dobila cveće. Ja nisam pobornik toga da samo jedan dan treba biti pažljiv, lepo je što imamo svoj dan, ali ako pažnja izostaje ostalih 364 dana onda džaba sve.

O povratku na muzičku scenu, kaže da još uvek ne razmišlja. 

- Svi me to pitaju u poslednje vreme. Sve kolege koje sam srela u poslednje vreme rekli su mi: "Aman ženo hoćeš početi ponovo da pevaš". Rekla sam im da imam zakonsku dozvolu dve godine da ne radim na treće dete tako da ću iskoristii verovatno maksimalno. Ali moram da priznam da mi sve više nedostaje posao.

Ana nam je takođe otkrila i da li je zažalila što je karijeru stavila u drugi plan zbog porodice. 

- Nikada. Apsolutno nikada u prvoj trudnoći sam radila do osmog meseca, vratila se posle dva meseca od porođaja na posao. Sada mi je žao što nisam 100 posto bila u kući sa detetom jer vreme brzo leti i ništa ne može da vrati te trenutke. Zato sada sa njih troje maksimalno uživam.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading