PO MNOGIMA ODLIČAN POSAO U PRELAZNOM ROKU: Igrački kadar Posavine će izgledati moćno na proleće!

Autor:

Sport

09.03.2023

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava kluba je perfektno odradila svoj posao.

PO MNOGIMA ODLIČAN POSAO U PRELAZNOM ROKU: Igrački kadar Posavine će izgledati moćno na proleće!

Foto: FK Posavina Stubline

Sastav iz Stubline je u poslednje pet sezone uspeo da promeni tri ranga takmičenja i da se opet vrati na "početak". Uspeli su igrači Posavine da izbore dve uzastopne promocije u viši rang, ali se trenutno takmiče u Opštinskoj ligi Obrenovac (grupa B).

Republika

Ekipa Posavine je u prvih šest kola opštinske lige bila na učinku tri pobede i dva nerešena rezultata, ali je u duelu sa verovatno najozbiljnijim konkurentom za plasman u viši rang poražena. Pobednik iz Piromana ih je ugostio na svom terenu i uspeo je da ih savlada rezultatom 2:1.

Na zimsku pauzu tim iz Stubline je otišao sa učinkom 4-2-1 što je bilo dovoljno za drugu poziciju sa tri boda zaostatka u odnosu na lidera. Što se tiče aktivnosti u zimskom prelaznom roku, uprava kluba je dogovorila dolazak šest novih igrača.

Bojan Obradović (Polet Grabovac), Nemanja Živanović (Pobednik Piroman), Marko Đorđić (Radnički Obrenovac), Darko Jovanović, Marko Jakovljević i Nikola Joksić zadužili su opremu kluba za predstojeći period. 

Ekipa se trenutno obavlja pripremni period za nastavak prvenstva, kroz kontrolne utakmice i treninge igrači će nastojati da se što bolje pripreme za iskušenja koja ih očekuju u prolećnom delu šampionata.

Posavina drugi deo sezone otvara na gostovanju Poletu u Grabovcu, u prvom susretu sa ovom ekipom slavili su pred svojim navijačima u veoma uzbudljivom meču sa 4:3.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading