EMINI JAHOVIĆ VRAČARA KROJI SUDBINU: Pevačica zbog vradžbina odlaže karijeru!

Autor:

Zabava

08.03.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aco Pejović je jednom prilikom rekao da Emina odgađa premijeru prema natalnoj karti, koja joj, prema rečima njenog astrologa, pokazuje da joj je loš period.

EMINI JAHOVIĆ VRAČARA KROJI SUDBINU: Pevačica zbog vradžbina odlaže karijeru!

Foto: ST/D. KADIĆ

Emina Jahović

Aco Pejović i Emina Jahović trebalo je da objave duetsku pesmu "Rano je " još za Dan zaljubljenih, ali je njeno objavljivanje odlagano nekoliko puta iz razloga poznatih pevačici.
Naime, da li će ovaj dugoočekivani duet ugledati svetlost dana na Dan žena, 8. marta, otkrio je sam Pejović jednom prilikom, kada je rekao da Emina odgađa premijeru prema natalnoj karti, koja joj, prema rečima njenog astrologa, pokazuje da joj je loš period. Inače, Aco je tad još rekao da njegova koleginica veruje u horoskop i ravna se prema tome.


- Ja sam i hteo da se to mnogo pre dogodi, ali Emina ima tu neku natalnu kartu, i veruje u to. Njena je pesma, pa sam pustio da ona sve odluči - rekao je Pejović, pa otkrio da li on veruje u natalnu kartu.


- Mene to stvarno ne zanima, nemam ništa protiv toga, ali nisam stvarno u tome.
Pevačica, s druge strane, odlaganje premijere pesme povezala je sa zemljotresom koji je pogodio Tursku, gde se nalaze i njena deca, pa su se složili da emotivna balada izađe nešto kasnije, a po svemu sudeći, vreme je došlo.


- Kao što je svima dobro poznato, Tursku su zadesila dva snažna zemljotresa, jedan za drugim. Ovo je jedan od najtežih perioda s kojima se ova zemlja ikada susrela. Ja sam, kao i svi građani, emotivno slomljena. Turska je izgubila dosta života i pretrpela je ekstremna oštećenja - napisala je pevačica ranije na Instagramu da bi objasnila razlog za pomeranje premijere pesme.
Inače, Emina i Aco ekranizovali su zajedničku numeru "Rano je", a video je sniman na peronu i u vozu, tokom kojeg su uradili i set fotografija i objavili ih na svojim Instagram profilima, a komentari se samo nižu.
- "Emina kao vino", "Najlepši par ikad", "Jedva čekamo spot" - bili su samo neki od komentara.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading