CECA SVETSKA INSPIRACIJA: Ameri bi da pišu knjigu o meni

Autor:

Zabava

04.07.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Anastasija je otkačila za duet, neće da snima sa njom.

CECA SVETSKA INSPIRACIJA: Ameri bi da pišu knjigu o meni

Foto: ST/Nikola Mutić

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović produžila je s odmora na Kipru na Jahorinu da bi u nedelju uveče pevala na otvaranju letnje sezone na ovoj planini. Tom prilikom otkrila je da je i ona, poput druga i kolege Ace Lukasa, koji je tu nastupao noć pre, interesantna piscima, scenaristima i rediteljima, koji bi rado ekranizovali njenu životnu priču.

Naime, pošto Lukas već radi na autobiografskoj seriji "Kafana na Balkanu", Ceca je za Srpski telegraf prokomentarisala da je sličnih ponuda imala i ona i to na svetskom tržištu, ali je istakla da ona još nije zainteresovana za takve stvari.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Ceca

- Još sam mlada za film i seriju. Imala sam raznorazne ponude. Dobila sam od Amerikanaca čak ponudu i za knjigu o mom životu, ali zasad ne vidim sebe u tome - otkrila je pevačica za naš list.

Ona se zatim osvrnula na početke i priznala da je u jednom periodu morala da se žrtvuje da bi postigla uspeh, zahvaljujući kojem danas uživa:

- Ja sam iz pelena počela da pevam. Celo detinjstvo i mladost sam žrtvovala. Imala sam cilj i ne možete sve dobiti u životu, ne može žurka, druženje i karijera. Morala sam da biram i nečeg da se odreknem. Nije ni zabavno ići svaki dan na žurke. Drugo, morate da zadržite tu mističnost, kao javna ličnost, jer ste publici tako zanimljiviji.

Uprkos "teroru mladosti i lepote", jedna od naših najvećih zvezda tvrdi da ne podleže takozvanom ejdžizmu i ponosno nosi 49 godina, te da često s pratiocima na društvenim mrežama deli slike na kojima je bez šminke jer nema razloga da se stidi prirodnog izgleda.

- I ovako sam često bez šminke i sviđa mi se što sam takva. Ne stidim se svog lica i tela, kada me profesionalni fotografi slikaju, ne izdužuju mi noge u fotošopu, ne prave mi lice kao da imam 18 godina jer imam 49. Kačim na Instagram slike koje ja slikam telefonom. Mene publika gleda svake subote uživo i znaju kako izgledam, nemam komplekse. Kako se osećam tako i emitujem. Negujem se, vodim računa o fizičkom izgledu jer je meni stalo do onoga što vidim u ogledalu. Sve žene koje su u svetu poznate vode računa o izgledu, pa Džej Lo ima 53 i izgleda fenomenalno - istakla je Ražnatovićka i priznala da joj najviše prija kada ima vremena da se izležava kod kuće:

- Celog života putujem, mnogo sam po hotelima i avionima i za mene je raj da, kada dođem kući, obučem pidžamu i uživam. San je bitan i, naravno, što manje stresa! Svi smo pod stresom, počevši od tinejdžera.

Džinović banuo na Cecin koncert

Folk pevač Haris Džinović je veliki Cecin prijatelj, ali ga ona na nastupu na Jahorini nije očekivala.

Republika

Foto: Promo

Haris Džinović

Zato se, kada ga je ugledala u pres-sobi, po silasku s bine, veoma obradovala. Naš paparaco je zabeležio njihov susret i prijateljske zagrljaje.

Tasa neće duet sa najvećom zvezdom

Htela sam duet sa ćerkom i otkačila me je. Rekla je da još nije dostigla nivo da snima duet s najvećom zvezdom. Ona je skromna, pitoma i dobra.

Republika

Foto: Republika/O.Bogdanović

Anastasija i Ceca

Lako je deci nalaziti mane, ja sam za to da ih podržimo

Snimanja "Zvezda Granda" meni pričinjavaju zadovoljstvo. Stalno se šalim na račun žirija da mi kidaju živce, ali mi smo jedna velika porodica i biću još dve godine s njima jer mi je ugovor na tri, rekla je Ceca, a zatim prokomentarisala i ovogodišnjeg pobednika Nermina Handžića:

- Podržavala sam ga tokom celog takmičenja. Mlad je i ima veoma formiran glas za 18 godina. Ima osmeh od milion dolara, presladak je. Uvek sam za to da se deca podržavaju, a ne da im nalazimo mane jer i mane možemo na lep način da saopštimo.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading