KUMOVI U LJUBAVNOM ZANOSU: U filmu "Indigo kristal" SVE PRŠTI OD STRASTI

Autor:

Zabava

07.03.2023

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostvarenje mladog reditelja Luke Mihailovića večeras će premijerno biti prikazano u beogradskoj MTS dvorani, a glavne uloge igraju Nina Janković i Miodrag Radonjić.

KUMOVI U LJUBAVNOM ZANOSU: U filmu "Indigo kristal" SVE PRŠTI OD STRASTI

Foto: Printskrin youtube

Film "Indigo kristal"

Posle niza godina na veliko platno u Srbiji stiže crnobeli film "Indigo kristal", koji govori o sudaru dve generacije. Priča o bivšem robijašu Vuku i njegovim pokušajima da, po izlasku iz zatvora, nastavi da živi normalnim životom i uklopi se u sredinu, po mnogo čemu je intrigantna, a veliku pažnju privukla je i činjenica da se u prvencu reditelja Luke Mihailovića prvi put zajedno na filmu pojavljuju kumovi Nina Janković Dičić i Miodrag Radonjić.

Njihovo dugogodišnje prisno prijateljstvo doprinelo je da uloge Vuka i uzorne profesorke Maje odigraju što uverljivije i bez treme odgovore na glumački zadatak koji je pred njih stavljen. Nina i Miodrag, inače venčani kumovi, ovde su ljubavni par, pa u pojedinim scenama sve pršti od strasti.

Foto: Printskrin youtube

Republika

Foto: youtube.com/kurir/printscreen

 

- Lakše je kad radiš s nekim koga dobro poznaješ. Znam kako Mićko diše, jede, misli... Dosad smo mnogo puta radili zajedno u pozorištu, bliski smo, pored njega se osećam sigurno i u kadru i na ulici - rekla je glumica na premijernom predstavljanju filma i dodala da jedva čeka da vidi kako će publika da reaguje.

Radonjić je otkrio kakve su sve prednosti kad radiš s nekim koga dobro poznaješ.

- Možeš otvoreno da razgovaraš s tom osobom i bez zadrške nešto predlažeš. Desilo se da je na moje ideje Nina odgovorila: "Ma to je glupo", ali i to je dobro jer kad nisi tako dobar s nekim, uvek moraš da tražiš nežniji put da iskažeš svoj stav - rekao je glumac.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

 

U filmu "Indigo kristal", koji će večeras 7. marta premijerno biti prikazan u beogradskoj MTS dvorani, igraju još Denis Murić, Pavle Mensur, Miloš Petrović Trojpec i mnogi drugi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading