KAĆA GRUJIĆ ZAVRŠILA NA OPERACIJI! Pevačica ostala BEZ GLASA i proživela PAKAO!

Autor:

Zabava

06.03.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica devet meseci bila bez glasa.

KAĆA GRUJIĆ ZAVRŠILA NA OPERACIJI! Pevačica ostala BEZ GLASA i proživela PAKAO!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Kaća Grujić

Pevačica Katarina Grujić gostujući u jednoj emisiji priznala da je imala kritičan period u svojoj karijeri kada je izgubila ono što joj je najvažnije - glas.

- To je bilo posle "Farme", izbacila sam pesmu "Lutka" koja je ubrzo oborila pojedine rekorde i postala veliki hit. Tada sam radila sedam dana nedeljno i preforisarala sam se, nisam dovoljno spavala i nisam se čuvala. Dobila sam polipe na glasnim žicama. Morala sam da ih operišem, nije moglo da prođe jednostavnije. Posle toga, devet meseci mi je trajao oporavak i nisam imala glas - započela je Kaća za Kurir, pa nastavila:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Katarina Grujić operisala glasne žice

- To je zaista bio najgori period, jer se svima glas vraća posle mesec dana, a meni nije. Devet meseci nisam imala glas, doktori su sve zakačili, a ja sam poštovala sve što su mi rekli. Loš je osećaj kada nemaš nešto što ceo život voliš, što je ljubav najveća, pa čak i za normalan život, nisam mogla ni da pričam, a kamoli da pevam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading