"DA SAM ZNAO DA JE OVAKO..." Sloba Radanović otkrio prve utiske o roditeljstvu i sinu Damjanu: Menjam pelene!

Autor:

Zabava

04.03.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović priznao je da se potpuno zaljubio u ulogu oca i sina Damjana, kojeg je nedavno dobio.

"DA SAM ZNAO DA JE OVAKO..." Sloba Radanović otkrio prve utiske o roditeljstvu i sinu Damjanu: Menjam pelene!

Foto: ATA Images

Sloba Radanović i Jelena Radanović

Pevač Sloba Radanović nedavno je postao tata, a njegova žena Jelena se porodila u jednoj privatnoj bolnici u srpskoj prestonici. Ona je na svet donela sina kome su dali ime Damjan. Tom prilikom je pevač jedva zaustavio suze, a sada je otkrio kako teku prvi Damjanovi dani u porodičnoj kući Višnjičkoj banji.

- Osećaj je savršen, iz dana u dan je sve lepši i lepši. Da sam znao da je ovako, možda bih i ranije - priča Sloba pa dodaje:

- Sve radim, puštam nju da se oporavi. Ništa mi nije teško, ni da se budim, ni da ga perem, ni da menjam pelene.

Republika

Foto: ST-V.Lukic

Sloba Radanović dobio sina

Kako kaže, to je bila ljubav na prvi pogled.

- Svi su pričali da u početku, kada dobiješ dete, ne možeš da osetiš tu ljubav u tom nekom prvom momentu. Dosta ljudi se uplaši, strah, a ja sam odmah osetio ljubav. Bukvalno sam se zaljubio u to dete i došle su neke emocije koje nisam ni znao da postoje. To je biće za koje sam spreman sve da uradim. Voleo bih da što više vremena provodim sa njim - kaže Radanović za Blic, te ponosno otkriva da je sin Damjan sve povukao na njega:

- Stvarno je miran, jede za trojicu, kad se najede može da spava i po 3 sata. Liči na tatu, karakter i apetit je takođe povukao na tatu.

Republika

Foto: ST-V.Lukic

Sloba Radanović dobio sina

Kako kaže, iako je okupiran Damjanom, nije zaboravio na publiku te im sprema album koji će ugledati svetlost dana na leto. Na pitanje da li bi voleo da predstavlja u nekoj narednoj godini našu zemlju na muzičkom takmičenju “Evrovizija”, odgovara:

- To je takmičenje koje je počelo da bude političko takmičenje koje je tu da ispire mozak ljudima. Takve stvari me ne zanimaju, ne vidim ništa lepo tu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading