DRUGAČIJE SMO OD NJIH! Uraganke žele da dokažu da su JEDINSTVENIJE od Sanje, Ivane i Ksenije! (VIDEO)

Autor:

Zabava

02.03.2023

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nove Uraganke spremne za PZE.

DRUGAČIJE SMO OD NJIH! Uraganke žele da dokažu da su JEDINSTVENIJE od Sanje, Ivane i Ksenije! (VIDEO)

Foto: Republika

Uraganke

Nove članice grupe ''Uraganke'' večeras se predstavljaju na takmičenju ''Pesma za Evroviziju'' pesmom ''Zumi zimi zami'', a sada su otkrile da jedva čekaju da izađu na scenu, kao i šta će uraditi ako budu izabrane za predstavnike ''Evrovizije'', kao i šta su ih posavetovale Sanja, Ivana i Ksenija.

- Prvo ćemo otići na odmor (smeh). Ako pobedimo odmah krenu pripreme, rad, red i disciplina kao i do sad i stvarno bi nam bila velika čast.

Republika

Foto: Republika

Uraganke o Pesmi za Evroivziji

Kako kažu, veliku podršku imaju i od bivših članica ''Uraganki''.

- Jesu, podelile su nas na društvenim mrežama i možda nastavimo to što su one počele. Rekle su nam da se držimo zajedno i da širimo našu energiju i naravno da smo to uvažile - kažu one i otkrivaju koliki teret imaju zbog svojih prethodnica:

- Postoje određena očekivanja, ali mi smo nešto drugačije i danas želimo da predstavimo tu jedinstvenu priču i nama je najbitnije da ljudi shvate i prihvate nas tri kao nešto drugačije i jedinstveno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading