VEČERAS JE DRUGO POLUFINALE ''PESME ZA EVROVIZIJU''! Njih 16 nastupa, a kladionice GORE, kvote samo RASTU!

Autor:

Zabava

02.03.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kladionice dale svoj sud.

VEČERAS JE DRUGO POLUFINALE ''PESME ZA EVROVIZIJU''! Njih 16 nastupa, a kladionice GORE, kvote samo RASTU!

Foto: Youtube.com printscreen

Sinoć je održano prvo polufinalno veče ''Pesme za Evroviziju'', a u finale nisu prošli najveći favoriti, što je sve ostavilo u šoku, te za mnoge izvođače koji će večeras nastupati postoji bojazan da će se to ponoviti.

U kladionicama se kvote menjaju iz minuta u minut, a neka imena stoje u vrhu konstantno.

Zejna Murkić nalazi se prva na listi jedne kladionice, sa "sigurnom" kvotom 2.60, dok su iza nje mlađe Uraganke sa kvotom 3.00, te nije ni čudo što se očekuje ozbiljan duel mešu njima večeras.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Voditelji Pesme za Evroviziju

Treći na listi sa kvotom 4 je Jovan Živadinović Džipsi, a sa duplo većom kvotom je Ivona Pantelić. Takođe, veliku pažnju ima i mladi izvođač Fillari, međutim kvoza na njega je čak 41. Ista takva kvota je i na Anđelu.

Novosadskoj muzičkoj grupi Frajle, kladionice joj ne daju dobar plasman, čak daju kvotu 81.

Potpuni autsajderi su Nadija, Eegor, Gift, Milan Bujaković, Duo Grand, Doris Milošević, Igor Vins i Bane Lalić, a na pretposlednjem mestu je Jelena Vlahović sa kvotom 150, prenosi Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Marko

02.03.2023 23:16

Koja sramota! Zašta se uplaćuju silne pare. Ako Vi bilo šta vidite lepo ja Vam se divim. Dal je moguće da mi nemamo tekstove pesama koje neku poruku daju? A toliko pisaca imamo na čistom Srpskom jeziku. Žao mi je Narod koji na silu plaća rtv pretplatu a oni rade protiv Naroda!