BIVŠI DEČKO IVANE ŽIGON NA PESMI ZA EVROVIZIJU! Brak je zbog njega RASTURILA, a veza im je bila turbulentna, evo kako danas izgleda! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.03.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nino Ademović bivši je dečko Ivane Žigon.

BIVŠI DEČKO IVANE ŽIGON NA PESMI ZA EVROVIZIJU! Brak je zbog njega RASTURILA, a veza im je bila turbulentna, evo kako danas izgleda! (FOTO)

Foto: youtube printscreen

youtube printscreen

Bivši dečko Ivane Žigon bori se na Pesmi za Evroviziju. Naime, Nino Ademović je komponovao muziku za numeru ''Viva la vida'' koju izvodi dvojac ''Duo Grande''.

Pričao se da je Ivana zbog njega ostavila supruga Grigorija Brkovića. Inače, Nino je otac pevača Alena Ademovića, veza između njega i Ivane je trajala dve godine, a kako je Nino otkrio jednom prilikom, veza se završila burno.

Republika

Foto: ATA Images

Ivana Žigon dve godine je bila sa Ninom

On je potpisivao i muziku za njen mjuzikl "Stojte, Galije carske", a tada je otkrio i da se oseća povređenim i izigranim jer ga glumica nije navela kao saradnika na ovom projektu:

- Bio sam dve godine u emotivnoj vezi s Ivanom, ali smo se krili od paparaca i novinara. U dilemi sam da li me je ta žena volela ili me je samo iskoristila za spektakle „Njegoš nebom usijani“ i „Stojte, galije carske“, koje smo zajedno radili - kaže Ademović, prenosi Puls i dodaje: 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Nino Ademović

- Boli me to što nigde na gostovanju nije htela da kaže ko je radio muziku. Mi nismo zajedno već nekoliko meseci, ali kao profesionalac autore moraš da pomeneš pred novinarima.

- Zvala me je na konferenciju za štampu, a stavila me je da sedim u publici. Da li se stidi što sam Rom? Nisam hteo da razgovaram s njom. Samo sam otišao. Slala mi je poruku da se vratim na konferenciju da me pokaže novinarima i da kaže ko sam ja. Pravdala se da je morala da stavi Ruse. Stavila je neke glumce. Svaka čast njima, ali muzika je jedna od najvećih umetnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Laki

03.03.2023 08:16

Mama ti je bila lepša, (koliko hodnika)