""PEVAČI SU DOŽIVELI OZBILJAN HENDIKEP OTKAD JE OTIŠLA" Saša Matić se prisetio pokojne Marine Tucaković, otkrio detalje o kojima je do sada ćutao!

Autor:

Zabava

26.02.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Matić se prisetio pokojne Marine Tucaković.

""PEVAČI SU DOŽIVELI OZBILJAN HENDIKEP OTKAD JE OTIŠLA"  Saša Matić se prisetio pokojne Marine Tucaković, otkrio detalje o kojima je do sada ćutao!

Foto: Republika.rs

Pevač Saša Matić se prisetio Marine Tucaković i rekao da su muzičari doživeli hendikep njenim odlaskom.

U jednoj emisiji Matić se prisetio jedne anegdote sa snimanja, gde je prisustvovala Marina, pa je podelio sa gledaocima:

Foto: ST/ N.Pančić

Saša Matić

 

- Moja draga prijateljica i saradnica koja, na žalost, više nije živa je strašno volela modu, a pogotovo cipele i čizme. Bili smo na snimanju za jednu televiziju i ona reče kako je žuljaju cipele koje su joj se jako svidele, a nisu bile njen broj, nije mogla da odoli pa je uzela broj manje - rekao je Saša, pa dodao da je estrada u ozbiljnom hendikepu, jer Marine više nema:

Foto: e-stock

Marina Tucaković

 

- Marina je bila sjajna, u svemu je imala stila. Mi pevači smo ozbiljno hendikepirani njenim odlaskom. Smartram da, ukoliko bi se organizovali dani Marine Tucakovič, bi to zaživelo i uzela maha, ona je to zaista zaslužila - rekao je Matić za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading