FUTA U BORBI SA SVOJIM BOLOM! Kompozitor progovorio o životu nakon stravične porodične tragedije: Idem dalje!

Autor:

Zabava

18.02.2023

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Futa Radulović sam u svojoj tuzi i bolu.

FUTA U BORBI SA SVOJIM BOLOM! Kompozitor progovorio o životu nakon stravične porodične tragedije: Idem dalje!

Foto: ST/Vladimir Lukić, E-stock/M. RAFAILOVIĆ

Aleksandar Futa Radulović doživeo je stravičnu porodičnu tragediju. Ostao je bez supruge i oba sina, a sa svim tim se stoički bori. Na groblju je svakog dana, vodi računa o svemu, a sada je otkrio kako sve ovo preživljava.

- Pitate me kako sam? Šta da vam kažem, znate sve šta sam doživeo... Tako je kako je, naravno da nije lako, ali idem dalje... - rekao je Futa, pa otkrio da ima planove za dalje:

- Imam neke projekte u planu. Još uvek nije vreme za njih, ali planiram da realizujem nešto po tom pitanju. Reč je o nekoliko stvari, obavestiću vas već o tome.

Kako kaže, što se zdravlja tiče, može bolje.

- Šta da vam kažem, dobro sam. Ma ja ne volim o tome ni da pričam. Eto, biće bolje... Hvala vam što pitate, ali trenutno je takva situacija da ništa novo nemam da vam kažem. Pratili ste i sami šta se dogodilo... Ja sam, evo, tu, uglavnom u kući. Mogu samo još jednom da vam se zahvalim što ste se javili - rekao je on za Kurir.

Republika

Foto: Twitter/Милан Радуловић

Laća i Marina Tucaković

Njegove komšije kažu da ne znaju odakle mu više snage.

- Ne znam odakle čoveku toliko snage za život. On je više na groblju nego kod kuće. Tako veliki čovek, a toliku tragediju je doživeo. Veliko iskušenje i teret mu je Bog dao. Ne bi mogao to svako da izdrži. Baš nedavno sam ga srela, delovao je dobro i raspoloženo, ali koliko god da se trudi da pokaže osmeh, smrt sinova i žene ga je zauvek promenila, vidi se to - kaže Futina komšinica.

Podsetimo, tri smrti obeležile su sudbinu porodice Radulović i Futin život. 2008. godine mu je preminuo sin Miloš, supruga Marina Tucaković je pre dve godine izgubila bitku sa teškom bolešću, a u decembru prošle godine sin Milan Laća Radulović pronađen je mrtav na ulicama Izraela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading