"PILA SAM LEKOVE, ALI MI NISU POMOGLI" Šok, oglasila se Biljana Jevtić nakon što je primljena u Urgentni centar - evo u kakvom je stanju pevačica!

Autor:

Zabava

23.02.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je hitno primljena u Urgentni centar, pevačica Biljana Jevtić se oglasila i otkrila šta se zapravo desilo.

"PILA SAM LEKOVE, ALI MI NISU POMOGLI" Šok, oglasila se Biljana Jevtić nakon što je primljena u Urgentni centar - evo u kakvom je stanju pevačica!

Foto: Republika.rs

Biljana Jevtić

Pevačica Biljana Jevtić primljena je sinoć u Urgentni centar u Beogradu u pratnji svog supruga i kolege Ace Ilića. Kako se saznaje, medicinsko osoblje joj je brzo ukazalo pomoć i ona je poslata na pregled kod neurologa.

Ovim povodom se sada oglasila Biljana, koja je potvrdila da je bila u Urgentnom centru.

- Glava me je bolela dva dana, pila sam kafetin, ali mi nije pomogao. Pritisak mi varira zbog promene vremena, pa kada sam vodila Acu kod zubara svratila sam na pregled kod drugarice. Imala sam pregled kod neurologa, zdrava sam kao dren. Dobila sam injekciju, ne volim da čekam kada mi nije dobro i volim sve preventivno da proverim. To je bio rutinski pregled - rekla je Biljana za Informer.

Republika

Foto: ST/N.PANČIĆ

Biljana Jevtić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vanja

23.02.2023 14:29

Rutinski pregled u urgentnom?