VENDI PRVI PUT U JAVNOSTI SA ĆERKOM! Lepa Nikoleta došla da podrži majku na promociji romana, svima PALE VILICE kada su je ugledali! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.02.2023

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Vukelić Vendi privatan živat privatan život krije od znatiželjnih očiju javnosti, te tako njena ćerka izaziva veliku pažnju.

VENDI PRVI PUT U JAVNOSTI SA ĆERKOM! Lepa Nikoleta došla da podrži majku na promociji romana, svima PALE VILICE kada su je ugledali! (FOTO)

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Vesna Vukelić Vendi

Estradna umetnica i odnedavno spisateljica, Vesna Vukelić Vendi, danas je održala promociju svog romana "Misterija crne žene" u Centru za kulturu i obrazovanje u Rakovici.

Na promociji su između ostalog govorili doktori i ekonomisti, a mnogi prijatelji kolege i obožavaoci došli su da podrže Vukelićevu, međutim najveću pažnju privukla je pevačicina ćerka, koja se gotovo nikada ne pojavljuje u javnosti.

Republika

Foto: Republika

Nikoleta Banjac, ćerka Vesne Vukelić Vendi

Naime, Nikoleta Banjac, kako se zove Vendina naslednica, večeras se našla u prvim redovima na promociji romana, kako bi pružila podršku svojoj majci. Inače, malo ko zna da je pevačica u braku sa bivšim fudbalerom Branimirom Banjcem, a da je njihova naslednica prava lepotica, čemu svedoče i fotografije koje deli na društvenoj mreži Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading