ZAHAR BIO NA ORGIJAMA! Slavni kompozitor igrao sa golim ženama, kockari mu BACALI PARE u nedra!

Autor:

Zabava

12.02.2023

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je otkrio, zaradio je dosta novca po svetu, ali se nagledao svega i svačega.

ZAHAR BIO NA ORGIJAMA! Slavni kompozitor igrao sa golim ženama, kockari mu BACALI PARE u nedra!

Foto: ATA Images/Stefan Tomašević

Mmilutin Popović Zahar

Jedan od naših najpoznatijih kompozitora, Milutin Popović Zahar, osvrnuo se na prošlost, te prisetio iskustva iz Brisela, kada je u jednom srpskom klubu dobio bakšiš u ceni jednog tadašnjeg automobila marke "Mini Moris".

- Bio sam sa Zvnokom Bogdanom i jednim klavirinistom u Briselu. Jedina dva kluba koja su radila do kasno posle ponoći bio je jedan naš srpski klub gde smo svirali i jedna kockarnica. Svi oni koji odu da se kockaju u 5 sati dođu na piće. Samo kažu: "Dovedite onog violinistu da nam svira" - priseća se Zahar i nastavlja:

Republika

Foto: youtube.com/Jutarnji Program TV HAPPY

Milutin Popović Zahar

Tada sam prisustvovao takvim orgijama, koje sam zvao orgulje. Polu nage žene i ljube jedna drugu. Za to vreme ja sviram violinu. Došlo mi je da bacim violinu i udarim sve te čilangere što su zaradili pare. Ali na kraju, čim prođe jedan krug, oni u cilindar ubace novčanice i takmiče se ko će više. Onda sve meni istresu u nedra. Ja to posle podelim sa ovim mojima. Kada sam se vratio u Beograd, bio sam car. Svi su imali fiće, ja sam imao Mini Morisa - otkrio je kompozitor u emisiji "Sceniranje".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading