"NE ZNAM NA ČEMU SAM SA HARISOM" Rada Manojlović izbegla pitanje o bivšem dečku, pa priznala da je PUKLA - donela šok odluku!

Autor:

Zabava

12.02.2023

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Manojlović, iako kaže da je sve dobro na ljubavnom planu, nije htela da priča o vezi sa Harisom Berkovićem.

"NE ZNAM NA ČEMU SAM SA HARISOM" Rada Manojlović izbegla pitanje o bivšem dečku, pa priznala da je PUKLA - donela šok odluku!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Rada Manojlović

Rada Manojlović, kao i mnoge njene kolege, vredno radi svakog vikenda, te je i ove nedelje uhvaćena na aerodromu "Nikola Tesla", međutim, pevačica je bila sama, bez dečka i kolege Harisa Berkovića, s kojim neretko zajedno nastupa.

Manojlovićeva je ovom prilikom progovorila o svim aktuelnostima u svom životu, te otkrila da je svoje sestru, Maju Manojlović, zaposlila kao svoju menadžerku.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Rada Manojlović

Bilo je lepo u Minhenu na nastupu. Trebalo je da pevam sa Jovanom Perišićem, ali se on razboleo. I ja sam malo prehlađena, malo mi je grlo otišlo... Pripremam svašta, sad radim za sebe, ne za drugog i imam vetar u leđa. Sa sestrom radim. Ranije sam išla na nastupe umorna, a sad sam srećna - započela je Rada, pa otkrila zbog čega je odlučila da promeni menadžera:

- Što se tiče poslovnog odnosa trajao je 15 godna i bilo je mnogo ružnih stvari, bila sam mnogo naivna, jer verujem ljudima. Došla sam do te granice, da sam rekla sebi da bih se pre vratila kući i čuvala ovce, samo da ne radim sa prethodnim saradnicima - priznala je pevačica za Blic.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Rada Manojlović

Rada je nedavno objavila i zajedničku fotografiju sa Harisom Berkovićem, nakon spekulisanja da su raskinuli.

- Ljubav je status "kvo" i to mi je najbolje, mirna mi je glava. Prvo treba da se poslože kockice na poslu, a ljubav je dobro. Mi se nismo ni svađali, a svoj odnos ne želim da definišem u javnosti, jer smo skapirali da je mnogo dobro kad ni mi ne znamo na čemu smo, a ni drugi - rekla je šaljivo pevačica.

Republika

Foto: instagram.com/radamanojlovic

Rada Manojlović i Haris Berković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mirko

12.02.2023 19:02

Neće je dečko za ženu. Šta tu nije jasno?