"IMALA SAM NEMILIH ISKUSTAVA..." Sanja Vučić prvi put o novom frajeru, pevačica šeta istetoviranog apolona! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.02.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Vučić otkrila je zbog čega ne voli da priča o ljubavnom životu.

"IMALA SAM NEMILIH ISKUSTAVA..." Sanja Vučić prvi put o novom frajeru, pevačica šeta istetoviranog apolona! (FOTO)

Foto: Instagram.com, Amig show printscreen

Nakon razilaženja grupe „Hurricane“, svaka od devojaka je započela solo karijeru, a od nedavno se često  u medijima spekuliše da Sanja Vučić i Ksenija Kneževič, nisu u dobrim odnosima sa Ivanom Nikolić.

U emisji „Prvi red“ na televiziji K1, Sanja Vučić otkriva pravu istinu o odnosu sa članicama grupe, ali i nastupima koji su veoma posećeni.

Foto: D.Kadić

Sanja Vučić

 

- Lepo je što sad imam priliku da to malo razjasnim. Stale smo sve tri da se slikamo i onda sam se ja prva sklonila, kako bi dala priliku da se sve tri slikamo pojedinačno. Koliko god da smo mi uživale u tom zajedničkom uspehu, mi smo sada pojedinačno svaka za sebe. Samo se Ivana prva slikala i nije reč o tome da se mi ne volimo, samo smo je pustile da se slika sama – rekla je Sanja Vučić u emisiji „Prvi red“ na televiziji K1.

Iako je mlada pevačica često umela da govori o svom emotivnom statusu, Sanja je sada odlučila da promeni taktiku. Inače, spekulisalo se da je u vezi već godinu dana sa zgodnim i istetoviran momkom iz Novog Sada, bizsnismenom, Nenadom Cicmilom, kog je upoznala tokom jednog nastupa u klubu, čiji je on vlasnik. 

Foto: printscreen/instagram.com/nenad_cicmil

Novi dečko Sanje Vučić

 

- Baš iz tog razloga što sam imala nekih nemilih iskustava sa time da delim svoj emotivni život u javnosti, hoću da smanjim i da to što više sačuvam za sebe, a vama hvala što to poštujete maksimalno – dodala je mlada pevačica i otkrila da joj se polako budi majčinski instikt, ali da sada isključivo misli samo na karijeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading