SULUDO JE DA SKRIVAM I PRAVIM FARSU OKO TOGA! Sanja Vučić progovorila o novom dečku!

Autor:

Zabava

29.01.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša Uraganka Sanja Vučić progovorila o ljubavi!

SULUDO JE DA SKRIVAM I PRAVIM FARSU OKO TOGA! Sanja Vučić progovorila o novom dečku!

Foto: D.Kadić

Sanja Vučić

Pevačica Sanja Vučić je nakon raspada grupe "Hurricane" počela solo karijeru. Nove pesme samo se nižu uspehe, a sada je otkrila koliko je zadovoljna postignutim rezultatom do sada.

- Prezadovoljna sam, pesme su dobro prošle, poslebno pemesma „Omađijan“, sa Nućijem sam se lepo dogovorila i želela sam da ima duet sa njim – dodaje ona i otkriva da li je teže nastupati u grupi ili solo:

 

 

- Prednosti su svakako to da sam odlučuješ, svoj si čovek, a mane to da je napornije i teže je sam nastupati i davati izjave medijima.

Nedavno se saznalo da ima dečka i da već neko vreme uživa u ljubavi, ali je pred kamerama i dalje škrta na rečima kada je ta tema u pitanju.

- Smatram da je intima nešto što treba da ostane moje, igrom slučaja se saznalo da jesam u vezi. Tako da je bilo suludo da skrivam i pravim neku farsu oko toga – zaključila je Sanja za Grand.

Republika

Foto: instagram

Sanja Vučić

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading