PRVA SAM SE SKLONILA! Sanja Vučić progovorila o pričama da sa Ksenijom SABOTIRA Ivanu, pa otkrila da li se UDAJE!

Autor:

Zabava

06.02.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša članica grupe "Hurricane" Sanja Vučić progovorila je o pričama da sa Ksenijom sabotira Ivanu Nikolić!

PRVA SAM SE SKLONILA! Sanja Vučić progovorila o pričama da sa Ksenijom SABOTIRA Ivanu, pa otkrila da li se UDAJE!

Foto: ATA Images

Dugo, još pre raspada prve postave grupe "Hurricane", šuška se da pevačice nisu u dobrim odnosima, a priče su ponovo podgrejane na nedavno održanoj dodeli muzičkih nagrada, gde su se Sanja Vučić i Ksenija Knežević slikale odvojeno od njihove koleginice Ivane Nikolić koju, prema mišljenju pojedinih korisnika društvenih mreža, dugo već udruženim snagama sabotiraju.

To je bilo jedno od pitanja na koje je Sanja dala odgovor sedmoj sili pre nekoliko večeri, uoči svog nastupa u jednom beogradskom klubu.

Republika

Foto: ATA Images

Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić

- Stale smo sve tri da se slikamo i onda sam se prva sklonila, ne bih li dala priliku da se sve tri slikamo pojedinačno jer, koliko god da smo mi uživale u tom uspehu zajedničkom, mi smo sada pojedinačno svaka za sebe. Samo se Ivana prva slikala, nema reči o tome da se mi sklanjamo jer se ne volimo, nije o tome stvar. Samo smo je pustile da se slika sama, to je to - objasnila je Sanja.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Sanja Vučić

Pevačica je izvesno vreme u stabilnoj vezi sa svojim izabranikom, mladim biznismenom Nenadom Cicmilom, a o venčanju i prinovi još uvek ne razmišlja.

- Za sada u toj stabilnosti uživamo oboje, još uvek ne razmišljamo o tom koraku, ali Bože moj, otom potom. Budi mi se nekad majčinski instikt, što mislim da je prirodno i normalno, punim ove godine 30... Ali, sada sam u toj fazi gde mi počinje karijera u tom ozbiljnijem smislu, samostalna sam sada, samo o tome mislim - ispričala je Sanja u "Premijeri".

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading