TAMARA ĐURIĆ U DRUŠTVU MAJKLA DŽEKSONA: Starleta objavila hit fotke, svi komentarišu da su blizanci! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.02.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Đurić objavila fotografije sa Majkl Džeksonom!

TAMARA ĐURIĆ U DRUŠTVU MAJKLA DŽEKSONA: Starleta objavila hit fotke, svi komentarišu da su blizanci! (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Starleta Tamara Đurić karijeru je izgradila na mnogim skandalima, ali i po britkom jeziku. Atraktivna starleta oduvek je bila tema kada su u pitanju njene estetske korekcije koje je radila na svom telu. 

Ona nikada nije ćutala, niti krila, ali kako i sama kaže, smatra da je u današnje vreme degutantno pričati o estetskim korekcijama, kada ljudi lete na mesec. 

Foto: Republika

Tamara Đurić

 

No, po društvenim mrežama se pokrenula polemika da li Đurićeva liči na svetski poznatu muzičku legendu Majkl Džeksona, zbog malog i prćastog nosa, koji je operisala. 

Podsetimo, Tamara je odradila operaciju nosa, odnosno rinoplastiku, kojom je smanjila i korigovala, onako kako je ona htela. Zbog toga je imala čak i problema, budući da nije ispalo onako kako je zamišljala, pa je imala sukob sa turskim hirurgom. 

Ali sada je Tamara obradovala sve svoje pratioce, kada je na Instagramu objavila fotografije sa Majkl Džeksonom. Naime, ona je otišla u jedan od najpoznatijih muzeja sa voštanim figurama poznatih i uticajnih ličnosti. Između ostalih, Tamara se fotografisala sa Džeksonom, što je objavila na Instagram storiju. 

 

Komentari su se usijali, a ono što je svima bilo jasno, jeste da Tamara na celu situaciju gleda sa osmehom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading