SVAKI DAN MU NOSIM RUČAK! Tamara Đurić priznala da redovno posećuje bivšeg muža u Centralnom zatvoru: Sve što mu treba, za njega sam tu!

Autor:

Zabava

04.02.2023

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Tamara Đurić nije okrenula leđa svom bivšem mužu Nikoli Kačareviću.

SVAKI DAN MU NOSIM RUČAK! Tamara Đurić priznala da redovno posećuje bivšeg muža u Centralnom zatvoru: Sve što mu treba, za njega sam tu!

Foto: Instagram/Printcreen

Tamara Đurić uživa sa prijateljicama u Amsterdamu, a kako kaže muškarci je trenutno ne zanimaju i nema vremena za udvarače.

- Vi znate da mene zanima samo moj život. A moj život je moja Tamara, kao i porodične obaveze - rekla je ona za Kurir, a onda otkrila kako provodi svoje slobodne dane, kao i da li je tačno da svog bivšeg supruga Nikolu Kačarevića redovno posećuje u Centralnom zatvoru.

Republika

Foto: Republika

Tamara Đurić

- Svako jutro kad se probudim najpre odem na trening. Posle toga Nikoli odnesem ručak i onda nastavljam sa redovnim aktivnostima. Znate već kako to ide slikanja, snimanja, obaveze oko firme koje imam i najvažnije je to da radim na svom brendu. Dizajniraću haljine za zgodne žene. Te haljine će nositi smele i zgodne žene. Trebaće im dosta samopouzdanja da ih iznesu -  kaže Tamara i nastavlja:

Republika

Foto: Instagram/Printcreen

Tamara Đurić i Nikola Kačarević dok su bili zajedno

- Kao i svaka žena i ja imam obaveze oko kuće. Ne bih razumela da bivša žena bivšem suprugu okrene leđa u teškim trenucima. Sve što treba mom bivšem partner, tu sam za njega. Moj prvi obrok je u pet popodne. Verujte da ne bih mogla da živim, a da znam da bliskim ljudima nisam učinila. Zbog toga što živim kao neko ko ima osećaj za ljude, zbog toga mi je i Bog dao sve blagodeti u kojima uživam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading