ON JE BIO PRVI SUPRUG TAMARE ĐURIĆ: Starleta progovorila o imućnom Rusu, koji je ostvario sve njene snove!

Autor:

Zabava

23.01.2023

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Đurić progovorila o prvom suprugu.

ON JE BIO PRVI SUPRUG TAMARE ĐURIĆ: Starleta progovorila o imućnom Rusu, koji je ostvario sve njene snove!

Foto: ST/REPUBLIKA

Starleta Tamara Đurić progovorila je o prvom suprugu, sa kojim je živela u vanbračnoj zajednici. Naime, pre samo nekoliko meseci Tamara je okončala brak sa Nikolom Kačarevićem, koji se sada nalazi iza rešetaka, zbog sumnje da je pripadnik vračarskog klana. 

Međutim, mnogi su zaboravili da je Tamara iza sebe imala još jedan vanbračni odnos sa Dejanom Palićem Makaronom, kog je ostavila nakon što je ušla u rijaliti ,,Farma". Nakon rijalitija, Tamara i Makarona su ostali u odličnim odnosima, a onda je sada otkrila kako je upoznala biznismena u Rusiji. 

Foto: Republika

Tamara Đurić

 

- Verski ne možeš da budeš razveden, ja ti kažem da sam razvedena, bila sam i ranije u jednom braku! - govori starleta i dodaje:

- E ovako, mi smo se upoznali preko zajedničkih prijatelja, u Rusiji. Ja sam išla turistički, avanturski, ja tako šetam crvenim trgom i naiđe Makarona. Bila sam mlađa. Ja i dalje imam istetovirano, iako sam bila udata, imam slovo D, to je kao Dejan, ja sam mogla peglom da skinem tetovažu, ja sve što volim, ja volim zauvek, e sad, da li me razočara, pa ga pustim iz svog života, to je do njega i njegove ličnosti - ispričala je Tamara za Kurir. 

 

- Najviše volim Makaronu, ali i Nikolu, njega najviše poštujem, jer mi je on dao najlepšu stvar, a to je majčistvo. On je meni dao drugu životnu ulogu, kako smo se on i ja slagali, nije ni upola kao Makarona i ja, ali ne mogu da mu zaboravim najlepšu stvar. Omogućio mi je da budem majka i da ja doživim nešto tako lepo. Ja sam u Rusiju otišla avionom, šetala sam sa Rusom, prijateljem, to mu je nadimak Rus, i tako sam srela Makaronu. On je Srbin, kog zovu Rus. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading