Ne može da prežali Karleušu? Bivša zaova: JELENA MI JE OMILJENA SNAJKA!

Autor: Stars

Zabava

02.02.2018

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bliskost između snaja i zaova je retka pojava, a još ređa kada to više i nisu. Međutim, to nije slučaj kada je reč o Jeleni Karleuši i Danijeli Karić. Naime, Jelena Karleuša je od 2004. do 2005. godina bila u braku sa Danijelinim bratom od strica, Bojanom Karićem, a njena nekadašnja zaova sada je progovorila i otkrila da joj popularna pevačica i dalje nedostaje u familiji.

RepublikaFoto: instagram.com/danijelakaric
Danijela Karić

- Ona se svakako nije udala za njega zbog para, već su se voleli. Ima devojaka koje žele da uđu u našu porodicu zbog novca, ali Jelena nije jedna od tih. S njom sam se baš lepo slagala, bila mi je jedna od omiljenih snajki. Karleuša je privatno veoma pristojna i fina osoba, uvek mi je ukazivala poštovanje, nemam ništa ružno da kažem o njoj. O njoj sam imala lepo mišljenje i imam ga i dalje - izjavila je Danijela koja ne samo da poštuje Karleušu već uredno ide na njene nastupe:

- Išla sam na njene koncerte i super se provela. Njeni nastupi su odlični. Opet bih otišla da je slušam, što da ne.

Foto: instagram.com/karleusastar
Jelena Karleuša

Jelena Karleuša i Bojan Karić venčali su se 24. septembra 2004. godine, a razveli već 2005. Dve godine kasnije on je oženio Mašu Nikolić i s njom ima dve ćerke, a Jelena se 2008. godine udala za uspešnog fudbalera Duška Tošića sa kojim ima dve ćerke , Atinu i Niku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading