VODITELJKA RTS UPECALA BOGATOG BIZNISMENA, PA NESTALA SA EKRANA: Evo gde se danas nalazi Branka, zbog koje su muškarci uzdisali!

Autor:

Zabava

04.02.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branka Nevistić danas živi potpuno drugačijim životom!

VODITELJKA RTS UPECALA BOGATOG BIZNISMENA, PA NESTALA SA EKRANA: Evo gde se danas nalazi Branka, zbog koje su muškarci uzdisali!

Foto: youtube.com

Branka Nevistić bila je mnogima omiljena voditeljka, a onda je napustila posao i nestala. Početkom 2000-ih je važila za jednu od najlepših voditeljki i omiljeno TV lice mnogima.

Vodila je mnoge emisije, a onda je “preko noći” nestala sa javne scene. Mnogi se godinama pitaju gde je i čime se sad bavi.

 

Ona je 2014. godine izgovorila sudbonosno “da” bogatom biznismenu Branislavu Grujiću, čije prezime danas nosi, a luksuzna svadba održana je na otvorenom, na jednom imanju u Vojvodini.

- Bilo je onako kako smo želeli da bude, u krugu prijatelja. Dobro smo se proveli, što je veoma važno, i nadam se da ću to pamtiti ceo život kao nešto najlepše ‒ ispričala je voditeljka posle udaje.

Foto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ

Branka Nevistić

 

Branka se posvetila porodičnom životu. A iako je nema u medijima, ona je i te kako aktivna na društvenim mrežama gde redovno pratioce izveštva o događajima iz svog života. Na njenom profilu vrlo često se mogu videti fotografije sa egzotičnih destinacija.

Sa porodicom živi u jednom elitnom naselju u Beogradu.

BONUS VIDEO:

Inače, iz prvog braka sa Momčilom Lavrnićem, sadašnjim mužem pevačice Ane Stanić, Branka Nevistić ima sina Luku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading