RAĐENOVA SUPRUGA SAMO ŠTO SE NE PORODI: Milica objavila fotku sa trudničkim stomakom! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.02.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Ristić pokazala trudnički stomak!

RAĐENOVA SUPRUGA SAMO ŠTO SE NE PORODI: Milica objavila fotku sa trudničkim stomakom! (FOTO)

Foto: Instagram printscreen

Pevačica Milica Ristić Rađen je izgovorila sudbonosno "da" vaterpolisti Nikoli Rađenu u decembru prošle godine. Srećni mladenici stali su na ludi kamen na građanskom venčanju, pred porodicom i prijateljima u jednom poznatom prestoničkom lokalu, a crkveno venčanje obavili su u Hramu Svetog Save.

 

Pevačica je već tada bila u poodmakloj trudnoći, a par čeka sina. Milica je danas objavila stori na društvenoj mreži Instagram, gde je pokazala kako njen stomak izgleda u 34. nedelji trudnoće, a koliko je srećna što će uskoro postati majka govori njen izraz lica.

Foto: Instagram.com

Milica Ristić Rađen Instagram

 

Podsetimo, Rađen iz prethodnog braka sa pevačicom Anom Kokić ima dve ćerke, dok će sada po prvi put dobiti sina. Milica se ovim povodom oglasila na društvenoj mreži Instagram i pokazala trudnički stomak, te istakla da jedva čeka da upozna svog "princa" i da se ostvari u ulozi majke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading