KAŽE DA ŽIVI SKROMNO, A NOSI TORBU KOJA KOŠTA KAO 2 STANA! Didi Džej hoće ceo sprat u svojoj LUKSUZNOJ VILI da pretvori u OVO! NEVEROVATNO

Autor:

Zabava

04.02.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dijana Didi Janković njen suprug Danijel Janković uživaju u svom velelepnom domu u Beogradu!

KAŽE DA ŽIVI SKROMNO, A NOSI TORBU KOJA KOŠTA KAO 2 STANA! Didi Džej hoće ceo sprat u svojoj LUKSUZNOJ VILI da pretvori u OVO! NEVEROVATNO

Foto: ST/N. Mutić

Pevačica Dijana Janković i njen suprug kada su u Srbiji, tokom svog boravka žive na Vračaru u kući od 500 kvadratnih metara.

Imaju tri kućne pomoćnice, jer Dijanin garderober vredi kao pola kuće i potrebno ga je redovno održavati i voditi računa o svakom komadu. Didi Janković sada planira da renovira celi sprat i da ga pretvori u veliki garderober u kome će biti smešteno njeno malo carstvo.

- Biće čitav sprat u staklu i ogledalima. Tu će biti samo moja garderoba, jedan zid za torbe i jedan zid za obuću - otkriva pevačica.

Republika

Foto: ST/N. Mutić

Dijana Didi Janković

Dijana u svojoj kolekciji ima "Hermesovu Birkin torbu" u orandž nijansi koja košta kao dva stana u Beogradu. Pevačica je za tu torbu odvojila oko 100.000 dolara, a postojala je lista čekanja na kojoj su korisnici bili čak šest godina. Atraktivna brineta je kupila cipele koje na sebi imaju, kako ona kaže, zlatne "Roleks" satove, a koštaju 2.000 eura.

Didi se na sceni pojavila pre skoro 10 godina, ali se interesovanje za nju dodatno povećalo nakon jednog TV priloga iz 2013. u kojem se hvali liftom u svojoj vili.

Republika

Foto: E-Stock

Dijana Didi Janković

- Ulažem u garderobu, a sto se tiče ostalog, skromno živimo. Uvek mislim kako drugi žive, moj muž i ja ne volimo da se rasipamo sa novcem, pre bih dala novac u humanitarne svrhe - rekla je Didi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading