DIDI DŽEJ SPREMA RIJALITI APLIKACIJU! Pevačica će celom svetu pokazati svoj život: Zovu me MODNOM DIVOM!

Autor:

Zabava

04.01.2023

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica sremna da pokori svet.

DIDI DŽEJ SPREMA RIJALITI APLIKACIJU! Pevačica će celom svetu pokazati svoj život: Zovu me MODNOM DIVOM!

Foto: ST/N. Mutić

Pevačica Dijana Janković, poznatija kao Didi Džej, neko je ko uvek ispuni svoje ciljeve i želje, pa tako ne krije da ima velike planove i za 2023. godinu. Iako je nedavno odbila saradnju sa reperom 50 Cent, sprema duer sa jednom svetskom zvezdon, a u planu je i aplikacija u kojoj će biti predstavljen njen život.

- Uskoro idem u Ameriku, a ovo će biti moja godina. Već sam u pregovorima s nekoliko pevača za duete na svom novom albumu, a snimiću i s jednom velikom svetskom zvezdom, mojom omiljenom pevačicom - rekla je Didi za Kurir, ali nije želela da kaže o kojoj se zvezdi radi, pa je otkrila kakva se aplikacija sprema:

Foto: ATA Images

Didi Džej o planovima za 2023. godinu

- To je svojevrsna rijaliti aplikacija koju će obožavati ceo svet. Moji fanovi na Instagramu me zovu modnom divom, pa sam odlučila da kroz video snimke podelim šta oblačim, kako se hranim, ceo moj život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading