"TRAUME SE KRIJU DUBOKO U MENI" Marija Šerifovič potpuno ogolila dušu o odnosu sa roditeljima, njihovim SUKOBIMA i braći po ocu: Sve sam mu oprostila!

Autor:

Zabava

02.02.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Marija Šerifović retko kad priča o svojim privatnim problemima i odnosu sa roditeljima, posebno sa ocem Rajkom.

"TRAUME SE KRIJU DUBOKO U MENI" Marija Šerifovič potpuno ogolila dušu o odnosu sa roditeljima, njihovim SUKOBIMA i braći po ocu: Sve sam mu oprostila!

Foto: printscreen/Blic TV

Marija Šerifović neretko intimu i privatan život čuva samo za sebe, te gotovo da nikada ne priča previše o životu van kamera. Međutim, pevačica je sada otvoreno progovorila o o sukobu roditelja, odnosu sa ocem, ali i braći po ocu.

- Ja sam sigurna da ne postoji, nažalost, dete ili mlado biće koje nije prisustvovalo bilo kakvim neprijatnim, bučnim, traumatičnim situacijama između svojih roditelja. To je postala pogotovu na ovim našim prostorima neka nova normalnost. Ja imam samo najstrašnije reči osude na tu temu koje čak nisu ni za televiziju, da smo zaista na terapiji, izgovorila bih, zaista i zapravo ono što mislim rečnikom koji nije za televiziju. Odmah i u startu samo hoću da kažem da je razvod, razlaz, raskid, apsolutno rešenje, hitno, sada i odmah, pogotovu ako imate decu, ako imate dete, to je najzdravije rešenje. Možda nije lako za ego, za sujetu za raznorazne ludosti i šifre koje svi posedujemo, ali je za dete najzdravije - kaže iskreno Marija i dodaje:

Republika

Foto: printscreen/Blic TV

Marija Šerifović

- Ja kao ja uspela sam sa svojom terapeutom, jer ja imam svoju doktorku, verovali ili ne, od svoje šesnaeste ili sedamnaeste godine i ona je moja doktorka i dan-danas. Pozdrav za Ivanu i ne postoji sigurno osoba na planeti koja dublje, bolje i detaljnije mene poznaje i ona mi je u mnogo čemu pomogla da sa lakoćom prvenstveno razumem sebe, da ne osuđujem, da prihvatim, oprostim i shvatim da sam bila deo nekih situacija na koje tada aposluntno nisam mogla da utičem. Tako da, bilo koje mlado biće koje ima i mikro slobodu, a to su neke godinice od 13, 14, 15, ako imaju bilo koju vrstu problema sami sa sobom, sa svojim malenim dušicama, ono što u tom trenutku mogu da urade je ako ništa drugo da odu da to ispričaju školskom psihologu ako nemaju babe, dede, stričeve, strine, koga god, pa će onda služba odraditi svoje nekim putem. Ja sam sa svime time okej, danas kada imam 38 godina. Da je to negde odredilo moj karakter, sigurno je da jeste, da je to negde odredilo moje ponašanje prema ljudima, sigurno je da jeste što imajući u vidu kakvi nas ljudi okružuju i u kakvom vremenu živimo, možda je čak i dobro - istakla je ona za Blic.

Marija je pričala i o periodu školskih dana te otkrila da se dobrog dela tog perioda ne seća onda je dodala:

- To je jedan lep perido bio, ako izuzmemo te neke problematike koje su bile, zaista jedan lep period, odličan odnos sa profesorima, odlična odnos sa drugovima, sa drugarima, dan danas sa kumom. Sve skupa, imam lepu uspomenu na Kragujevac i na ljude. Istina, tamo negde, negde, negde duboko, najdublje se kriju neke ružne stvari, ajmo reći traume, ali nema potrebe po tome ni kopati. To je za mene jedan čepter koji je takav, nisam mogla da učestvujem, nisam mogla da menjam, nisam mogla ništa, ajde, terajte dalje, ostavite me na miru, idem dalje svojim životom i to je to.

Republika

Foto: printscreen/Blic TV

Marija Šerifović

O odnosu sa ocem Rajkom, Marija retko govori, iako je njihov odnos sve vreme korektan, kako je sama rekla, i nikada ga nisu prekidali, sada je ispričala i o čemu je to nedavno razgovarala sa njim.

- Nedavno smo se videli u Kragujevcu i rekao mi je: "Ma šta god da sam uradio loše, pogrešno, naopako, ovako ili onako...", a onda me je pogledao onako značajno: "... barem znam da sve što ima veze sa tobom da sam uradio ispravno". U smislu i kontekstu da je ostavio iza sebe osobu kojom može da se ponosi kao svojom ćerkom. Bio je iskren i to jeste istina - kaže Marija i dodaje:

- Napravio je Rajko puno problema u životu i ja sam to njemu sve oprostila jer prvo mi je otac, drugo roditelje ne možemo da biramo pogotovo ne želim da ih menjam. Da je Verica na primer pokušala da ima dete sa nekim doktorom ili pilotom, sigurno se ne bih desila ja, već neko malo normalniji, neko malo uobičajniji i to bi bilo sigurno dosadno, i ne bih imala toliko sluha koliko imam.

Republika

Foto: printscreen/Blic TV

Marija Šerifović

Marijin otac je imao brak pre nego što se venčao sa Marijinom majkom Vericom iz kog je pevačica imala brata koji je veoma mlad napustio ovaj svet.

- Dušan je bio moj brat iz Rajkovog prvog braka i on je bio beskrajno dobra i posebna dušica... - rekla je kratko Marija, a onda počela priču i o drugom bratu kog ima sa očeve strane.

- Danijel je Rajkov sin koji je u osnovi pijanista, ali i peva, i Danijel je plod Rajkove ljubavi, vanbračne veze. Dogodila se ljubav, dogodio se Danijel, dogodio se... Meni je to saopštio... Ne sećam se tačno, ali mislim da je baka Draginja. Ona mi je tada rekla da imam brata koji ide u školu sa mnom. Mi generalno u porodici nikada nismo pronalazili najispravnije, najbezbolnije ili ovakve ili onakve načine za saopštavanje bilo čega. Uvek je bilo bolno, direktno i meni je to pošteno i to je mene odredilo vrlo i veoma. Ja sam to saznala u periodu osnovne škole. Tog momenta sam ja kao starija sestra postala njegov zaštitnik. I danas ima podršku. Sve osobe koje imaju bilo kakve genetske veze sa mnom imaju svu moju snagu, svu moju podršku i sva moja krila za šta god, ako su dobri, ako nisu dobri, onda malo manje ljubavi, ali sam i dalje tu - kaže iskreno Marija Šerifović.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Danijel Pavlović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading