"SVI GREŠE, PA JE I MOJ IGOR POGREŠIO ŠTO SE OŽENIO SEVERINOM" Keba prvi put progovorio o bivšoj snajki, pa otkrio da li mu sin ima novu devojku!

Autor:

Zabava

29.01.2023

22:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Kojić Keba ističe da je njegov sin Igor Kojić pogrešio što je stupio u brak sa Severinom.

"SVI GREŠE, PA JE I MOJ IGOR POGREŠIO ŠTO SE OŽENIO SEVERINOM" Keba prvi put progovorio o bivšoj snajki, pa otkrio da li mu sin ima novu devojku!

Foto: instagram.com

Folker Dragan Kojić Keba prvi put oglasio se nakon što je njegov sin Igor Kojić uplovio u novu romansu nakon razvoda od pevačice Severine Kojić Vučković. Keba bez dlake na jeziku ističe da je Igor pogrešio što je oženio Severinu, kao i da je njegov sin progledao nakon razvoda od hrvatske pevačice koja je poznata po mržnji prema Srbima. 

Foto: instagram.com/igorkojic

Igor Kojić i Severina Vučković

 

Kao roditelj nisam napravio grešku. Neću da utičem na to šta njihovo srce bira. Živ čovek pogreši, nisu prvi koji su se razveli. To sam davno obećao Igoru i Nataši da neću pričati o njima. Lakše će svi doći do mene nego do njih dvoje. On je nedavno dao intervju gde je mnoge stvari objasnio. Ne želim da pričam o njegovim vezama, da li ima devojku, ne znam. Nije me upoznao sa novom devojkom, ne verujem novinama, dok mi on ne kaže. On će da mi kaže: "Ćale, tako je ili nije". Izbor njegovog srca je njegova stvar, ja ga podržavam - rekao je Keba za Telegraf, a potom prokomentarisao njegovo zdrastveno stanje:

Foto: ST/N. Mutić

Dragan Kojić Keba

 

- Hvala prijateljima koji se brinu i koji proveravaju da li sam dobar. Nikakva angina pektoris ne postoji. Odlučio sam da moraju da dokažu sve to što pišu, red je da se uozbiljim. Nisam pobornik da je svako pisanje reklama. Ima onih koji kažu: "Daj napiši i stavi dobru sliku". Nemoj da pišete ništa - rekao je on.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading