SEVERINA BRANI MAJCI DA IDE NA SUD! Pevačica se plaši njenog SVEDOČENJA, ako kaže istinu ide u ZATVOR!

Autor:

Zabava

29.12.2022

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica pogubila sve konce.

SEVERINA BRANI MAJCI DA IDE NA SUD! Pevačica se plaši njenog SVEDOČENJA, ako kaže istinu ide u ZATVOR!

Foto: Printscreen Facebook

U sredu ujutru je na splitskom Županijskom sudu nastavljeno ispitivanje svedoka po pitanju slučaja sukoba Severine Vučković i njene sestre Marijane Popović koji se dogodio prošlog leta u domu njihove majke Ane (84).

Pevačica je u ovom sukobu okrivljena za pretnje, a kako je u ovom sukobu nasrnula na sestru oštrim predmetom, Marijana je rešena da nastavi krivično da je goni, bez obzira što zna da Severini preti zatvor.

Republika

Foto: ATA Images

Severina Vučković se nije pojavila na sudu

U sredu je svedočila jedna ženska osoba iz porodice, a na ispitivanju je trebala biti i majka Ana, koja je zbog bolesti bila sprečena da dođe. Kako 24sata prenosi, Severina je istakla da će doći na sledeće ispitivanje majke.

Ovo nje prvi put da Severina izbegava ročište, te se tako zbog navodne bolesti, pre dve nedelje nije pojavila na saslušanju svoje sestre Marijane. Jasno je bilo da pevačica ne sme da se suoči sa sestrom, a sada ni sa majkom, čijeg se svedočenja očito plaši i onoga što bi mogla da iznese sudu, te na sve načine pokušava da pobegne od otkrivanja istine. 

Republika

Foto: Privatna arhiva, Instagram

Severina Vučković i Marijana Popović

S obzirom na to da Vučkovićeva konstantno kontroliše majku, zabranjuje joj da viđa Marijanu i sve vreme je drži na svojoj strani, nije isključeno da je majci zabranila i da ide na sud i svedoči.

Podsetimo, pevačica je letos privedena na zagrebačkom aerodromu nakon sukoba sa sestrom, a njen menadžment i advokati su tvrdili da ju je Marijana lažno prijavila. Njena sestra nije ostala imuna na ove optužbe, te je istakla da je šokirana i potresena ubilačkim nagonom sestre, kao i da Severina šteti porodici i kalja njen ugled. Marijana je nakon pretrpljenog napada završila na hitnom prijemu splitske bolnice, gde su joj sanirane povrede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading