NEKA REKLAMIRA PEĆI, PA ĆE JE DOBITI! Goca Božinovska progovorila o Nadi Topčagić i NAPLAĆIVANJU gostovanja u emisijama!

Autor:

Zabava

29.12.2022

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica pravda koleginicu.

NEKA REKLAMIRA PEĆI, PA ĆE JE DOBITI! Goca Božinovska progovorila o Nadi Topčagić i NAPLAĆIVANJU gostovanja u emisijama!

Foto: ATA Images

Već neko vreme se u javnosti sprekuliše o tome da poznati uzimaju novac kako bi gostovali po emisijama, a na meti se posebno našla Nada Topčagić za koju se priča da za gostovanja traži razne poklone zauzvrat. Ove priče je prokomentarisala Goca Božinovska koja je istakla da se radi o simboličnoj cifri.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Nada Topčagić

- RTS plaća ta gostovanja tek toliko za prevoz, simboličnih 2.000 dinara, to je smešna suma. Nada je ljuta zbog nepravde koju trpi godinama - da samo pet pevača peva na trgovima za praznike, dok su drugi zapostavljeni. Nada je legenda, ja bih pre otišla nju da slušam nego ove druge. Ona, da hoće, tri arene bi napunila. Ona je veseljak, lafčina i drug, obožavam je. To sa naplaćivanjem gostovanja je njen čist revolt. Mada, ako mi stariji nismo dosad dovoljno zaradili za peć i ostalo, onda šta da kažem. Bolje bi joj bilo da reklamira peći, kao Miroslav Ilić, onda bi i ona dobila tu peć, koju toliko želi - zaključila je Goca za Star.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading