NEOBIČNO TOPAO DECEMBARSKI DAN! Samo u ovim delovima zemlje moguća kiša!

Autor:

Vesti

29.12.2022

07:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas sunčano, najviša dnevna temperatura i do 16 stepeni.

NEOBIČNO TOPAO DECEMBARSKI DAN! Samo u ovim delovima zemlje moguća kiša!

Foto: Tanjug/J. ILIĆ

Ulice Beograda

Prema prognozi RHMZ, u Srbiji ujutro očekuje mestimično slab mraz i magla, koja će se ponegde po kotlinama i dolinama reka na jugu i jugozapadu Srbije zadržti duže tokom dana.

U ostalim krajevima biće pretežno sunčano, posle podne u Vojvodini naoblačenje, ponegde s kratkotrajnom kišom. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni.

Najniža temperatura od -3 do 3 stepena, a najviša od 7 stepeni u Timočkoj Krajini i po kotlinama u kojima se očekuje duže zadržavanje magle do 16 stepeni na zapadu Srbije.

Vreme u Beogradu

U Beogradu ujutro na širem području grada slab mraz i lokalno magla. U toku dana pretežno sunčano. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od -2 do 3 stepena, a najviša oko 14 stepeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ana

29.12.2022 11:21

Mozete li vi novinari da istrazite ili makar da pisete o svakodnevnom zasipanju iz aviona?Kako to utice na nase zdravlje i na zivotnu sredinu?Pogledajte u nebo i videcete cudnu aktivnost.Trazimo objasnjenje sta je u toj hemiji koju bacaju po nama i nasoj deci.