NIKOLIJA SVA U PODLIVIMA! Igrala oko ŠIPKE, pa završila u masnicama! (VIDEO)

Autor:

Zabava

26.01.2023

23:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolija Jovanović o nastupu na MAC-u i drami na Fristajleru.

NIKOLIJA SVA U PODLIVIMA! Igrala oko ŠIPKE, pa završila u masnicama! (VIDEO)

Foto: ST/D.KADIĆ

Nikolija Jovanović

Nikolija Jovanović bila je deo Music Awards Ceremony i tom prilikom otkrila kako se spremala za nastup i zavodljivi ples na šipki, kao i detalje drame sa Nove Godine kada je potonuo splav na kom je njen suprug Relja Popović pevao.

- Jako sam srećna što sam uspela jer je to definitivno najteža stvar i ples koju sam probala u životu i iskreno tresla sam se do pre dva dana da li ću ja to uopšte uspeti i uspela sam i jako sam ponosna na sebe jer nije nimalo lako.

Republika

Foto: ST/D.KADIĆ

Nikolija Jovanović u modricama

Ona se osvrnula i na dramu koja se odigrala za Novu Godinu kada je splav Fristajler potonuo, a na kom je pevao njen partner Relja Popović.

- Nisam se zabrinula kada je za Novu godinu potonuo splav Fristajler, na kom je Relja nastupao, spavala sam u tom momentu. Kada je došao kući pitala sam ga "ljubavi, kako je bilo?", on je rekao "potonuo je splav". Nisam mu verovala, rekla sam mu da se ne šali sa mnom, on mi kaže "stvarno, potonuo je splav, ali važno je da su svi dobro" - istakla je Nikolija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading