PORODIČNA DRAMA SRPSKE INFLUENSERKE: Biljana Petrović priznala zašto su joj roditelji uzeli telefon “Galerija mi je puna slika”

Autor:

Zabava

26.01.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda “Estradnog savetovalista" - Biljana Petrović odgovara na vaša pitanja!

Jedna od najpopularnijih tiktokerki u Srbiji Biljana Petrović u novoj epizodi emisije “Estradno savetovalište” odgovorila je na sve vaše intimne probleme.

Pored toga, Biljana je progovorila i o porodičnim dramama, zbog čega su joj roditelji uzeli telefon i šta su pronašli u njemu. A onda je šokirala izjavom o bivšem momku.

Preko noći postala je mega popularna na društvnoj mreži TikTok, zbog trenda koji kako kaže, je ona pokrenula “10 je, ali…”, te mlada influenserka otkriva i da li joj se nekad desilo da za noć zavede više muškaraca.

Republika

Foto: Republika

Biljana Petrović

Biljana je odgovorila i na surove komentare o korišćenju fotošop aplikacija, te ne krije da se pripomaže tim trendovima, ali samo malo.

- Fotošopiram se, to svi rade. Zašto da objavim fotku koja nije sređena - poručila je Biljana u emisiji “Estradno savetovalište”.

Pogledajte kojim je problemom bila šokirana još Biljana u emisiji koja se nalazi na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading